SON DAKİKA
Hava Durumu

CHP'den Bahçeli'nin sözlerine sert yanıt

CHP Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, MHP'nin 12. Olağan Kurultayı'nda konuşan Devlet Bahçeli'nin "Çiftlik Bank dolandırıcılığıyla CHP'nin tevatür, tezgah ve tezviratları birdir, aynıdır" sözlerine sert yanıt verdi. Tezcan, "Bahçeli, AK Parti'den kiralamayı umduğu koltukların bedelini çatışma ittifakının sözcülüğüne soyunarak ödeme niyetinde" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2018 22:40
Haber Güncellenme Tarihi: 18.03.2018 22:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
CHP'den Bahçeli'nin sözlerine sert yanıt

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partsinin 12. Olağan Kurultayı'nda yaptığı konuşmada, "Bu CHP ki FETÖ'nün yörüngesindedir, PKK'nın hizasındadır, PYD'nin emeline hizmetle meşguldür. Çiftlik Bank dolandırıcılığıyla CHP'nin tevatür, tezgah ve tezviratları birdir, aynıdır." ifadelerini kullanmıştı.

CHP Parti Sözcüsü Bülent Tezcan'dan Devlet Bahçeli'nin sözlerine sert yanıt geldi.

CHP'li Tezcan, "Bahçeli'nin kullandığı sorumsuz dildir. Tehdit ve tahrik dili kullanıyor. Üslup ve söylemlerine baktığımızda içindeki bulundukları 'Cumhur İttifakı'nın milleti bölme, kutuplaştırma, çatışma ittifakı olduğunun açık bir ikrarıdır. Bu dil Türk siyasetine yakışmıyor. Bahçeli ve Erdoğan toplumu çatışmaya götüren dilde ısrarlı olacak. Bahçeli, AK Parti'den kiralamayı umduğu koltukların bedelini çatışma ittifakının sözcülüğüne soyunarak ödeme niyetinde." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.