SON DAKİKA
Hava Durumu

CHP'de İsmet Karaca yeniden aday oluyor

CHP eski Osmangazi İlçe Başkanı İsmet Karaca 9 Şubat'ta yapılacak CHP İl Kongresi'nde İl Başkanlığına aday olacak. 2 yıl önceki kongrede mevcut İl Başkanı Hüseyin Akkuş ile yarışan Karaca seçimi kaybetmişti.

Haber Giriş Tarihi: 15.01.2020 19:17
Haber Güncellenme Tarihi: 15.01.2020 19:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
CHP'de İsmet Karaca yeniden aday oluyor

9 Şubat'ta yapılacak CHP Bursa İl Kongresi için geri sayım sürerken, adaylar da ortaya çıkmaya devam ediyor. İlçe kongreleri başlamadan önce adaylığını açıklayan Erol Gülmez'in ardından İsmet Karaca da yeniden İl Başkanlığı'na adaylığını açıklamaya hazırlanıyor.

2018'deki seçimde mevcut İl Başkanı Hüseyin Akkuş'la yarışan CHP Osmangazi eski İlçe Başkanı İsmet Karaca'nın Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ile gittiği CHP Genel Merkezi'nde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştükten sonra adaylığını kesinleştirdiği öğrenildi.

İsmet Karaca'nın 25 Ocak Cumartesi günü CHP İl Başkanlığında düzenleyeceği toplantısı ile adaylığını resmen açıklayacağı belirtildi.

Adaylığını ilk sosyal medya hesabından duyuran İsmet Karaca, "Partimizin iktidarı için yola çıkıyoruz..." dedi.

Hüseyin Akkuş adaylığını cumartesi günü açıklıyor

Bu arada CHP İl Başkanı Hüseyin Akkuş adaylığını 18 Ocak 2020 Cumartesi günü saat 12.00'de İl Başkanlığı'nda açıklayacak. Akkuş'un adaylığının da kesinleşmesiyle başka bir aday çıkmadığı takdirde 9 Şubat'taki kongrede Hüseyin Akkuş, Erol Gülmez ve İsmet Karaca yarışacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.