SON DAKİKA
Hava Durumu

CHP Bursa'dan sağlık çalışanlarına pankartlı teşekkür

CHP Bursa İl Başkanlığı tarafından yeni tip koronavirüs salgınına karşı üstün mücadele gösteren sağlık çalışanlarına destek olmak amacıyla hazırlanan teşekkür pankartları devlet ve özel hastanelere asıldı. Pankartta, "Can kurtarmak için canı pahasına mücadele veren sağlık çalışanlarımıza minnettarız" denildi.

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2020 13:35
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2020 13:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
CHP Bursa'dan sağlık çalışanlarına pankartlı teşekkür

CHP Bursa İl Başkanlığı, yeni tip koronavirüs salgınına karşı üstün mücadele gösteren sağlık çalışanlarına destek olmak amacıyla pankartlar hazırlattı. 

"Can kurtarmak için canı pahasına mücadele veren sağlık çalışanlarımıza minnettarız" yazılı pankartlar Bursa Yüksek İhtisas eğitim ve Araştırma Hastanesi, Bursa Ali O)sman Sönmez Onkoloji Hastanesi, Bursa Çekirge Devlet Hastanesi, Bursa Şehir Hastanesi ve çeşitli özel hastanelere asıldı.

Karaca: Yoğun bakım yatak eksiği önümüzdeki günlerde kendini hissettirecek

CHP Bursa İl Yönetim Kurulunun video konferans programı aracılığıyla gerçekleşen uzaktan yönetim kurulu toplantısında, virüs salgınıyla mücadelede Bursa'nın durumu, sağlık hizmetleri, salgının kobiler başta olmak üzere ekonomiye etkileri, tarım işkolundaki sorunlar ele alındı, görüş alışverişinde bulunuldu.

CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca, zorunlu haller dışında sokağa çıkmamak gerektiğini belirterek, bilim insanlarının uyarılarını dikkate almanın virüs salgınının kontrol altına alınmasına yardımcı olacağını kaydetti.

İsmet Karaca, tarım üreticilerinin sorunlarının dile getirilebilmesi için çeşitli faaliyetler planlarken, sağlıkta da Covid-19 pandemisinin her geçen gün ağırlaşan bilançosu karşısında, Bursa'da hasta ve yoğun bakım yatak eksiğinin önümüzdeki günlerde kendini daha fazla hissettireceğini söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.