SON DAKİKA
Hava Durumu

'ÇGD medya sorununun çözümünde öncü olmalı'

Çağdaş Gazeteciler Derneği'nin (ÇGD) 24. Olağan Genel Kurulu'nda Can Güleryüzlü ve yönetimi yeniden göreve seçilerek güven tazeledi. Güleryüzlü, medyanın çok zor bir sürecin içinde olduğunu belirterek, mesleğin içinde bulunduğu koşullardan çıkması için örgütlü bir mücadelenin kaçınılmaz olduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2019 16:57
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2019 16:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
'ÇGD medya sorununun çözümünde öncü olmalı'

ZAFER OPSAR/BURSAPORT

Çağdaş Gazeteciler Derneği'nin (ÇGD) 24. Olağan Genel Kurulu Ankara'da TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası'nın Konferans Salonu'nda geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

Tek liste ile yapılan seçimde yeniden aday olan Can Güleryüzlü'nün listesi güven tazeledi. Can Güleryüzlü'nün Başkan olduğu ÇGD Genel Merkez Yönetiminde Z. Kıvanç El, Deniz Bozdemir, Kenan Şener, Burcu Ceyhan, Cengiz Aldemir ve Alkan Uçarsu yer alıyor.

Genel Kurulda söz alan şube başkanları ve üyeler, ÇGD'nin örgütlülüğünü güçlendirerek, medyada yaşanan sorunların çözümünde öncü rol oynaması gerektiğine dikkat çektiler. Şubeler arası ilişkilerin yoğunlaştırılarak birlik ve dayanışmanın güçlendirilmesi gerektiğinin altını çizen konuşmacılar, gazetecilere yönelik saldırılara tepkilerin basın açıklamaları ile geçiştirilmemesi gerektiğini ifade ettiler. Saldırılara karşı, örgütlü ve eylemli protestolar yapılması gerektiği vurgulanarak, bunun için diğer meslek örgütleri ile de işbirliği yapılması gerektiği dile getirildi.

Can Güleryüzlü'nün (soldan ikinci) başkanlığındaki ÇGD Genel Merkez Yönetimi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.