SON DAKİKA
Hava Durumu

Ceyhun İrgil: Hocaefendi'ler ile nereye?

Prof. Dr. Yusuf Ulcay'ın Rektörlüğe getirilmesinden sonra öğrencilerin geleneksel bahar şenlikleri kaldırılan ve bazı kültür sanat etkinlikleri ile sol partilere mensup vekillerin konuşmacı olduğu etkinliklere izin verilmeyen Uludağ Üniversitesi'nde son dönemde artan "din temalı" etkinlikler dikkat çekiyor.

Haber Giriş Tarihi: 12.10.2017 17:22
Haber Güncellenme Tarihi: 12.10.2017 17:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Ceyhun İrgil:  Hocaefendi'ler ile nereye?

Uludağ Üniversitesi'nde Prof. Dr. Yusuf Ulcay'ın Rektörlüğe getirilmesinden sonra öğrencilerin geleneksel bahar şenlikleri kaldırılıp bazı kültür-sanat etkinliklerine izin verilmezken üniversitede son dönemde artan "din temalı" etkinliklere yer tahsis edilmesi dikkat çekiyor.

Bu etkinliklerden biri de sosyal medyada tepkisel paylaşımlara konu olan "Hoca Efendi" unvanlı İsmailağa Cemaati'nden Mustafa Özşimşekler'in konuşmacı olarak yer aldığı, "Günümüzde Genç Olmak 1. Diriliş Buluşması" konulu etkinlik.

Etkinliğe bir tepki de CHP Bursa Milletvekili Ceyhun İrgil'den geldi.

20 Ekim 2017 tarihinde Uludağ Üniversitesi Mete Cengiz Kültür Merkezi Konferans Salonu'nunda gerçekleştirilecek "Günümüzde Genç Olmak 1. Diriliş Buluşması"yla ilgili Twitter hesabından paylaşımda bulunan Ceyhun İrgil, "3. Nesil çağdaş Uludağ Üniversitesi bu mu? Hocaefendi'ler ile nereye?" diyerek tepki gösterdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.