SON DAKİKA
Hava Durumu

Cem Yılmaz'dan Bahçeli'ye yanıt gecikmedi

Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın Ekrem İmamoğlu'nun "Her şey çok güzel olacak" sloganını paylaştığı için "Ben Cem Yılmaz'ı bundan sonra sevemem" diyen MHP lideri Bahçeli'ye yanıtı gecikmedi.

Haber Giriş Tarihi: 11.05.2019 19:21
Haber Güncellenme Tarihi: 11.05.2019 19:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Cem Yılmaz'dan Bahçeli'ye yanıt gecikmedi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ekrem İmamoğlu'na destek için başlatılan "Her şey çok güzel olacak" sloganını paylaşan Cem Yılmaz'ı hedef almıştı. Bahçeli, "Herkes Cem Yılmaz'ı sever. Bense onu görünce önce bir elbiseni değiştir derim. Kravat tak, hatta takma başka bir şeyler yap. Belediye seçiminde oy vereceksen ver ama hepimizin alerjisini toplamaya vesile olma. Ben Cem Yılmaz'ı bundan sonra sevemem" demişti. 

Devlet Bahçeli'ye yanıt önce Cem Yılmaz'ın abisi Can Yılmaz'dan geldi. Can Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Ben Cem Yılmaz'ı kardeşim gibi severim..." dedi.

Cem Yılmaz ise, Twitter'dan yaptığı açıklamada "Sevgili dostlar,ben bir halk kahramanı değilim, bir komedyenim, haddim hududum belli.. Benim memleketimle ilgili hayalim herkes herkesi sevsin, sevmeyen gayret etsin, şeklindedir.. Nevşehir belediyesindeki dostumuz da ne zaman Nevşehire bir faydam dokunacaksa çağırsın gelirim :)" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.