SON DAKİKA
Hava Durumu

Cem Küçük: Erdoğan giderse bizi yargılarlar!

Köşe yazarı Cem Küçük, "Erdoğan karşıtı herhangi biri seçildi, biz dahil herkes yargılanır. Seri bir tutuklama başlar. Elinden gazeteyi alma, bir günde medyasını alma var ya onları yaparlar, şirketleri alırlar" iddiasında bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 17.12.2019 00:21
Haber Güncellenme Tarihi: 17.12.2019 00:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Cem Küçük: Erdoğan giderse bizi yargılarlar!

Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, katıldığı televizyon programında AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın sonraki seçimi kazanamaması halinde çevresindeki herkesin yargılanabileceğini iddia etti. Küçük, "Erdoğan karşıtı herhangi biri seçildi, biz dahil herkes yargılanır. Diyelim ki bir şey oldu, ben İngilizce biliyorum, Londra'ya gittim. İki günde beni iade ederler" ifadelerini kullandı.

Bunun üzerine eski AK Parti milletvekili Mehmet Metiner, "Vallahi ben İngilizce de bilmiyorum. Gidecek yerim yok" karşlığını verdi.

Beyaz TV'de yayınlanan "Dinamit" programında "Yeni kurulacak partiler neyi hedefliyor?" başlıklı tartışmada, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan dışında bir adayın seçim kazanması halinde neler yaşanabileceği konuşuldu.

Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, "Erdoğan karşıtı herhangi biri seçildi, insanlar abartıyor diyebilir ama biz dahil herkes yargılanır. Seri bir tutuklama başlar. Elinden gazeteyi alma, bir günde medyasını alma var ya onları yaparlar, şirketleri alırlar. FETÖ'yle uğraşanların kellelerini alırlar" dedi.

FETÖ davalarında yargılananlar ve mahkum olanların serbest bırakılacağını öne süren Küçük, "KHK hemen çıkar, mağdurlar tamam ama diğer mağdur olmayanlar da çıkar, içeride FETÖ'cü kalmaz. Yani askerleri hemen çıkaramazlar da çoğu kişiyi çıkarırlar. Ve yargılamalar başlar. O zaman uluslararası çevreyi de yanına alacak, istediği gibi kanun çıkarır. Tutukladı Mehmet Metiner'i, Avrupa Birliği itiraz mı edecek? " diye konuştu.

Programı yöneten Latif Şimşek, Küçük'e "Yani şunu mu diyorsun, Cumhurbaşkanı'nı da mı yargılarlar?" sorusunu yöneltti.

Küçük'ün "Ona cesaret edemeyebilirler hemen ama etrafına gelirler" karşılığını vermesi üzerine eski AK Parti milletvekili Mehmet Metiner, "Yani ilk telef olacak olan biziz" ifadeleri kullandı. Sonrasında şu diyaloglar yaşandı:

Cem Küçük: Melih Gökçek'i bu durumda kim kurtarır, Metiner'i kim kurtarır, Şamil Tayyar'ı kim kurtarır, seni beni kim kurtarır? Seni beni tutukladı diyelim Avrupa Birliği açıklama mı yapacak?

Mehmet Metiner: Ya korkutma bizi.

Cem Küçük: FETÖ'cüler, PKK mensupları veya sözde bazı muhalifler Avrupa'ya kaçıyor. Oturma izni, çalışma izni alıyor. Diyelim ki bir şey oldu sen gittin, ben gittim. Ben İngilizce biliyorum, Londra'ya gittim. İki günde beni iade ederler.

Mehmet Metiner: Vallahi ben İngilizce de bilmiyorum. Gidecek yerim yok. (Gazete Duvar)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.