SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa Festivali'nde Cecilia Krull rüzgarı

Bursa Büyükşehir Belediyesi adına Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı tarafından bu yıl 58'inisi düzenlenen Uluslararası Bursa Festivali'nin ikinci gününde Cecilia Krull Bursalı müzikseverlerle buluştu.

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2019 12:18
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2019 12:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Bursa Festivali'nde Cecilia Krull rüzgarı

Popüler dizi La Casa De Papel'de seslendirdiği "My Life Is Going On" şarkısıyla dünya çapında bir ün kazanan Cecilia Krull, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen konserde sahne performansıyla sanatseverlerden tam not aldı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi adına Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı tarafından bu yıl 58'inisi düzenlenen Uluslararası Bursa Festivali'nin ikinci gününde Cecilia Krull, Bursa'lı müzikseverlerle buluştu. Konsere Bursalı müzikseverler yoğun ilgi gösterdi.

Müziğinde Fransız, Kübalı, Alman ve İspanyol notalarını harmanlayan şarkıcı ve besteci Cecilia Krull, konserde geniş bir repertuvara yer verdi.

Uluslararası Bursa Festivali'nin ikinci günü Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde Uluslararası Mini Baskı Sergisi ve Ekslibris Yarışması'yla başladı. 15 ülkeden 226 sanatçının katılım gösterdiği Ekslibris Yarışması'nda birincilik ödülüne Yoshinari Suehiro'nun çizmiş olduğu eser layık görüldü. İkincilik ödülü Aleyna Işık'ın,  üçüncülük ödülü ise Ferda Efe Günel'in olurken, Mini Baskı sergisine ise 6 ülkeden 64 sanatçı katıldı. Sergiye başvuru yapan 100 mini baskı eserinden, seçici kurul tarafından yapılan değerlendirme ile 85  eser sergilendi. Sergide eserleri yer alan sanatçıların katılımıyla açılan sergi, 22 Haziran'a kadar Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde ziyaretçilerine açık olacak.

Mini Baskı Sergisi ve Ekslibris Yarışması'nın ardından Cecilia Krull hayranlarıyla buluştu. Pop, Groove ve Soul gibi farklı müzik tarzlarında da şarkılar seslendiren ünlü sanatçı My Life Is Going On şarkısıyla hayranlarını mest etti. Vitoria, Jimmy Glass, Elias Crean, Jn77 'in the Lake, Pinto, Soto del Real, Flavor to Club, Cultural Festival European of Algiers, Carlos Ill, gibi birçok prestijli festivalde performans sergileyen Cecilia Krull, uzun süre alkışlandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.