SON DAKİKA
Hava Durumu

Canan Kaftancıoğlu'ndan Erdoğan'a yanıt gecikmedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada hedef aldığı CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'ndan yanıt gecikmedi. Kaftancıoğlu, "Şahsımla ilgili yalan, yanlış iftira ve iddialarda bulunması, hedef göstermesi ise içinde bulunduğu durumun acziyetini göstermesi açısından manidardır" paylaşımında bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2018 13:57
Haber Güncellenme Tarihi: 16.01.2018 13:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Canan Kaftancıoğlu'ndan Erdoğan'a yanıt gecikmedi

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, bugünkü grup toplantısında kendisini hedef gösteren AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a kişisel Twitter hesabından yanıt verdi.

Erdoğan'ın doğrudan kendisini hedef almasınının memnuniyet verici olduğunu belirten Kaftancıoğlu, "Şahsımla ilgili yalan, yanlış iftira ve iddialarda bulunması, hedef göstermesi ise içinde bulunduğu durumun acziyetini göstermesi açısından manidardır" yorumunda bulundu.

Kaftancıoğlu, şu paylaşımlarda bulundu:

"Şahsi ikballeri uğruna devlet ve devlet kurumlarının yalan dolanlarla bu derece itibarsızlaştırılmasına vesile olanlarla başta Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere yargı önünde hesaplaşacağım.

Son söz: korkunun ecele faydası yoktur! Halkız, haklıyız, kazanacağız...

Evet Kemal Kılıçdaroğlu'nun milyon dolarlık şirketi olan eniştesi, paraları sıfırlayan çocukları, emrinde MİT'i yok ama aslanlar gibi fikirlerine ve inancına sahip çıkan bir il başkanı ve örgütü var! O nedenle güçlüyüz ve o nedenle korkuyorlar!"

Canan Kaftancıoğlu CHP İstanbul İl Başkanlığına seçildikten sonra geçmişte Twitter'da paylaştığı bazı mesajlar gündeme getirilmişti. İstanbul başsavcılığı, seçilmesinin üzerinden 24 saat geçmeden ihbar üzerine Twitter paylaşımları nedeniyle aralarında 'örgüt propagandası'nın da olduğu üç suçlamayla Kaftancıoğlu hakkında soruşturma başlatmıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin grup toplantısında söz konusu mesajları ekrana yansıtıp Kaftancıoğlu'nu "Normalde, Taksim'in arka sokağında marjinal bir derneğin başında olması gereken bu tipleri siyasi partinin başına koyduğunuzda işte böyle bir durum ortaya çıkıyor" sözleriyle hedef almıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.