SON DAKİKA
Hava Durumu

Can Yaman İtalya'da dizide başrol oynayacak

FOX Tv'de yayınlanan İnadına Aşk'taki rolüyle tanınan, ardından Star Tv'deki Erkenci Kuş dizisiyle ünlenen oyuncu Can Yaman, İtalya'da dizi anlaşması yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 27.12.2020 17:26
Haber Güncellenme Tarihi: 27.12.2020 17:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Can Yaman İtalya'da dizide başrol oynayacak

FOX Tv'nin sevilen dizisi İnadına Aşk'taki 'Yalın Aras' rolüyle tanınan, ardından Star Tv'deki Erkenci Kuş dizisiyle ünlenen oyuncu Can Yaman, İtalya'da dizi anlaşması yaptı. Yaman'ın bölüm başı alacağı ücret ise 925 bin TL olarak açıklandı.

Geçtiğimiz yıl İtalya ve Yunanistan'a giden Can Yaman'ı havalimanında yüzlerce hayranı karşılamış, polis, izdihama karşı oyuncunun etrafında güvenlik koridoru oluşturmuştu.

Posta'dan Bekir Saçar'ın haberine göre; Bay Yanlış dizisinin final yapmasının ardından İtalya'nın önde gelen yapım şirketlerinden biriyle anlaşan Yaman, 'Sandokan' adlı dizide rol alacak.

Can Yaman, 10 bölüm olarak tasarlanan dizide başrol oyuncusu olarak sözleşme imzaladı. 31 yaşındaki oyuncu, 'Sandokan' dizisinden bölüm başına da 100 bin Euro (yaklaşık 925 bin TL) alacak.

Çekimler 2021 ekiminde başlayacak

Sandokan dizisinin çekimleri 2021 yılının ekim ayında başlayacak. Öncesinde ünlü oyuncu, sıkı bir hazırlık kampına girecek. İtalyan halkının bir döneme damga vuran Sandokan karakteri böylece Can Yaman'la yeniden hayat bulacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.