SON DAKİKA
Hava Durumu

Büyükşehir 200 engelliyi sandıklara taşıdı

Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde oy vermek için Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin engelsiz ulaşım hizmetinden gün boyu 200'ü aşkın vatandaş faydalandı.

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2018 16:31
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2018 16:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Büyükşehir 200 engelliyi sandıklara taşıdı

Türkiye, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için 08:00'den itibaren sandık başında oy vermeye devam ediyor. 

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin engelsiz ulaşım hizmetinden gün boyu 200'ü aşkın vatandaş faydalandı. Büyükşehir Belediyesi, 3 adet lift sistemli rampalı engelli aracı, 17 kişilik katlanabilir tekerlekli sandalyelerin de taşınabildiği 1 adet minibüs ile Evde Bakım Hizmetleri'ne bağlı olarak çalışan 10 ambulans ve 10 binek araçla hizmet verirken, tüm araçlarda sağlık görevlileri de vatandaşların yanında yer aldı.

Büyükşehir Belediyesi'ne başvuran 1942 doğumlu Cevriye Azman, Osmangazi İlçesi Çiftehavuzlar Mahallesi'ndeki evinden ambulans ile alınarak Remzi Zümrüt İlkokulu'na ulaşımı sağlandı. Oğlu Ahmet Azman'ın refakatinde okula gelip oyunu veren Cevriye Azman, okula rahatça ulaşıp oyunu kullanabildiği için Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.