SON DAKİKA
Hava Durumu

BURULAŞ'a İstanbul'dan Genel Müdür

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın görevden aldığı Levent Fidansoy'un yerine BURULAŞ Genel Müdürü olarak atadığı Mehmet Kürşat Çapar (solda) görevine başladı.

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2017 13:05
Haber Güncellenme Tarihi: 15.11.2017 13:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
BURULAŞ'a İstanbul'dan Genel Müdür

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın görevden aldığı Levent Fidansoy'un yerine BURULAŞ Genel Müdürü olarak atadığı Mehmet Kürşat Çapar ve ekibi göreve başladı. Aktaş, BURULAŞ'ın yeni yönetim kurulu ile ilk değerlendirme toplantısını da yaptı.

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği mezunu olan Mehmet Kürşat Çapar, yüksek lisansını Marmara Üniversitesi'nde yaptı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde Akbil Ar-Ge Müdürlüğü ve BELBİM'de yöneticilik yapan Çapar, aynı zamanda İstanbul Kart'ın da fikir sahibi. Çeşitli özel şirketlerde genel müdürlük görevlerinde de bulunan Çapar, evli ve 3 çocuk babası.

Yine BURULAŞ Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirilen Rasim Bacacı da İTÜ Makine Mühendisliği mezunu. Bahçeşehir Üniversitesi'nde ulaştırma yüksek lisansı yapan Bacacı, İstanbul Ulaşım AŞ'nin 14 yıl boyunca yönetim kadrosunda yer aldı. Evli ve 3 çocuk babası olan Bacacı, Türk Hava Yolları Teknik A.Ş.'deki yöneticilik görevinin ardından, BURULAŞ Genel Müdür Yardımcılığı görevine başladı.

BURULAŞ'ın yeni Yönetim Kurulu da Başkan Alinur Aktaş, Adnan Kamil, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İsmail Yılmaz, BURULAŞ Genel Müdürü Mehmet Kürşat Çapar ve Genel Müdür Yardımcısı Rasim Bacacı'dan oluştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.