SON DAKİKA
Hava Durumu

BURTARIM 2019'a ziyaretçi akını

Bursa 17. Uluslararası Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı (BURTARIM 2019) ile 12. Uluslararası Hayvancılık ve Ekipmanları Fuarı'nı 221 bin 889 kişi ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2019 12:11
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2019 12:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
BURTARIM 2019'a ziyaretçi akını

TÜYAP Bursa Fuarcılık AŞ ile Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından, Türk Tarım Alet ve Makinaları İmalatçıları Birliği (TARMAKBİR) iş birliğiyle düzenlenen fuar, 5 günde 54 ülkeden ziyaretçi ağırladı.

285 firmanın stant açtığı fuarlar, 221 bin 889 kişi tarafından ziyaret edildi.

Avrupa'dan Asya'ya, Orta Doğu'dan Kafkaslara kadar geniş coğrafyadan alım heyetlerini ağırlayan fuarlarda Afganistan, Avusturya, Azerbaycan, Bahreyn, Belarus, Bosna Hersek, Bulgaristan, Cezayir, Çin, Fas, Filistin, Gana, Gürcistan, Hırvatistan, Irak, İran, İsrail, İsviçre, İtalya, Japonya, Karadağ, Katar, Kazakistan, Kırgızistan, Kuveyt, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC), Kosova, Libya, Litvanya, Lübnan, Macaristan, Makedonya, Mali, Mısır, Moldova, Nijerya, Özbekistan, Peru, Romanya, Rusya, Sırbistan, Sudan, Suriye, Suudi Arabistan, Tacikistan, Tanzanya, Tunus, Türkmenistan, Ukrayna, Umman, Ürdün, Yemen ve Yunanistan'dan gelen 820 iş adamı ile katılımcı firmalar arasında ticari iş birliktelikleri kuruldu. Katılımcı firmalar tarafından gerçekleştirilen ürün lansmanlarında da son teknolojiler sergilendi. 

TÜYAP Bursa Fuarcılık AŞ Genel Müdürü İlhan Ersözlü, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, tarım ve hayvancılık sektörlerinin gelişimi için önemli olan organizasyon üreticinin yüzünü güldürdüğünü belirterek, "Önümüzdeki yıl 6-10 Ekim'de TÜYAP Bursa çatısı altında 18'nci kez düzenleyeceğimiz fuarlarda tekrar bir arada olmayı diliyoruz." ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.