SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursaspor Ziraat Türkiye Kupasına veda etti

Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda 1461 Trabzon, normal süresi 1-1 tamamlanan maçta, uzatma dakikalarında bulduğu golle Bursaspor'u 2-1 mağlup etti ve 5. tura yükseldi.

Haber Giriş Tarihi: 30.10.2018 23:16
Haber Güncellenme Tarihi: 30.10.2018 23:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Bursaspor Ziraat Türkiye Kupasına veda etti

Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda 1461 Trabzon, normal süresi 1-1 tamamlanan maçta, uzatma dakikalarında bulduğu golle Bursaspor'u 2-1 mağlup etti ve 5. tura yükseldi.

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, oyuncularının sahada hiçbir şeyi doğru yapamadığını ve bu yüzden kaybettiklerini söyledi.

Aybaba, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, bu tür maçları ciddiye almaları gerektiğini ama bunu yapamadıklarını dile getirdi.

Mağlubiyetin üzüntüsünü yaşadıklarını anlatan Aybaba, hangi ligden ya da hangi yaş grubundan bir rakiple karşılaşıldığının önemi olmadığını kaydederek, "Tek önemli şey, çıktığınız maçı kazanmak." dedi.

Aybaba, mevcut oyuncularla bir kadro oluşturduklarını ve bu ekibin beklentinin altında kaldığını vurgulayarak, şöyle konuştu:

"Oyuncularım hiçbir şeyi doğru yapamadı. Böyle olunca, bu skor ortaya çıktı. Üzgünüz. Kadro içinde yer almak için oyuncular açısından bu maçlar önemlidir. Genç oyuncular için de önemlidir. Arkadaşlarımız bu mesajı alamadılar. Biz önümüzdeki maçlarda bu planla oynamayı düşünüyorduk. Demek ki bu plan doğru değilmiş. 1461 Trabzon'u tebrik ediyorum. Aslan gibi koşuyorlar, mücadele ediyorlar. Futbolcu böyle olmalı. Biz bunların hiçbirini yapmadık. Futbol bu. Bir an önce toparlanıp, önümüzdeki maçlara bakacağız."

Zıvalıoğlu: Kazanma isteğimiz çok üst düzeydeydi

1461 Trabzon Teknik Direktörü Hamdi Zıvalıoğlu, Bursaspor karşısında turu geçtikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Takım olarak iyi bir oyun ortaya koyduklarını anlatan Zıvalıoğlu, "Kazanma isteğimiz çok üst düzeydeydi. Oyuncularım çok iyi mücadele ettiler. Sıkıntılarımız hücumdaydı. Çok güçlü bir takıma karşı oynadık. En başta iyi organize olmuş, Samet Aybaba hocanın takımına karşı oynadık. Bu kolay değil. Bunu başardıkları için oyuncularımı tebrik ediyorum." şeklinde konuştu.

Maçmetre

Stat: Bursa Büyükşehir Belediye

Hakemler: Koray Gençerler, Candaş Elbil, Gökmen Baltacı

Bursaspor: Muhammed Şengezer, Burak Kapacak, Vergini, Furkan Emre Ünver, Onur Atasayar (Dk. 91 Tunay Torun), Ramazan Keskin (Dk. 46 Stancu) (Dk. 91 Barış Yardımcı), Badji, Lima, Furkan Soyalp, Yusuf Erdoğan (Dk. 46 Latovlevici), Umut Nayir

1461 Trabzon: Bahadır Han Güngördü, Serkan Asan, Yunus Emre Çakır, İsmail Karakaş, Sami Can Özkan, Furkan Tütüncü (Dk. 90 Doğukan Öksüz), Bekir Can Kara, Hüseyin Onur Kaçar (Dk. 67 Safa Kınalı), Yağızcan Erdem, Ahmet Eren (Dk. 79 Batuhan Calap), Burak Temir (Dk. 119 Ferhat Katipoğlu)

Goller: Dk. 21 Umut Nayir (Bursaspor), Dk. 29 Vergini (Kendi kalesine), Dk. 117 Safa Kınalı (1461 Trabzon)

Sarı Kart: Dk. 102 Burak Temir (1461 Trabzon)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.