SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursaspor Sow'dan 'şov' bekliyor

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, ara transfer dönemi için prensip anlaşmasına vardıkları Senegalli oyuncu Moussa Sow ile ilgili "Sow inşallah takımımızda şov yapar." dedi. 

Haber Giriş Tarihi: 13.01.2018 17:33
Haber Güncellenme Tarihi: 13.01.2018 17:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Bursaspor Sow'dan 'şov' bekliyor

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, yeşil-beyazlı kulübün Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirilen mali genel kurulu öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, prensipte anlaştıkları Moussa Sow'un Bursa'ya geldiğini hatırlattı. 

Senegalli oyuncunun yarın sağlık kontrolünden geçeceğini, pazartesi günü de kendisini 6 aylığına Bursasporlu yapacak sözleşmeyi imzalayacağını aktaran Ay, "Kendisiyle 6 ay için 800 bin avro karşılığında anlaştık. Sow, bayağı bir parayı da bıraktı geldi buraya. Buradan öncelikle kendisine çok teşekkür ederim çünkü başka kulüpler de vardı bizim haricimizde. 'Bursaspor'a söz verdik, Bursaspor'a gidiyorum.' diyerek bize geldi." ifadelerini kullandı. 

Ay, teknik direktör Paul Le Guen'in de yakından tanıdığı Sow'un çok iyi bir futbolcu olduğunu vurgulayarak şunları kaydetti:

"Menajeri bizim Ricardo Faty'nin menajeri. 'Acaba olur mu' diye düşünürken, iş gerçekleşti. Hocamız da çok memnun. Özellikle o da tebrik etti. İnşallah Bursaspor'a faydalı olur. Bu transfer konusunda bayağı bir paranoyak oldum. Çünkü neticede futbolcuyu ne için alıyorsunuz? Takıma katkı olsun diye alıyorsunuz ama bazı futbolcularımızda bunu göremedik. Uyum sağlayamadık, bazı sakatlıklar girdi devreye onun için çok ince eleyip sık dokuyoruz, ondan sonra alıyoruz. Onu başardık çok şükür. Sow, inşallah takımımızda şov yapar."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.