SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursaspor Sivas'ta çıkışa geçmek istiyor

Süper Lig'de geçen hafta Osmanlıspor galibiyetiyle moral bulan Bursaspor, Sivasspor deplasmanında 3 puan mücadelesi verecek. Saat 14.00'te başlayacak mücadeleyi Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek.

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2017 12:46
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2017 12:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Bursaspor Sivas'ta çıkışa geçmek istiyor

Süper Ligin 8'inci haftasında Osmanlıspor'u 3-1 yenerek iki haftanın ardından aldığı 3 puanla moral bulan Bursaspor bugün Sivasspor'la karşılaşacak. Saat 14.00'te başlayacak mücadeleyi Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Timsah, rakibini ilk kez çıkacağı Yeni 4 Eylül Stadı'nda yenerek ligin üst sıralarına yönelik hedefini sürdürmek istiyor.

Süper Lig'de 12 puana sahip olan Bursaspor averaj farkıyla 8. sırada, rakibi Sivasspor ise yine 12 puanla 9. sırada yer alıyor.

İki takım bugüne dek 32 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlardan 17'sini Bursaspor, 13'ünü Sivasspor kazanırken, 2 karşılaşmada ise ekipler eşitliği bozamadı.

Bursaspor'da sakatlıkları nedeniyle Emmanuel Badu, Joshua John, Bilal Kısa, Emre Taşdemir ve Sercan Yıldırım Sivas maçında yer almıyorlar.

Demir Grup Sivasspor'da kırmızı kart cezalısı Delvin Ndinga ile sakatlıkları bulunan Elderson ve John Boye bu maçta forma giyemiyorlar. Leandrinho ise teknik heyet tarafından kadro dışı bırakıldı.

Karşılaşmaya, "Yeşil Kamuflaj" forma, yeşil şortu ve yeşil tozluğuyla, kalecimizin ise mavi formasıyla çıkması kararlaştırıldı. Ev sahibi ekip Sivasspor takımı ise kırmızı beyaz çubuklu forması ve beyaz şortuyla sahada olacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.