SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursaspor Kulübü'nden Aktaş'a ziyaret

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, yönetim kurulu üyeleri ve teknik direktör Paul Le Guen ile Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ı makamında ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 20.11.2017 23:19
Haber Güncellenme Tarihi: 20.11.2017 23:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Bursaspor Kulübü'nden Aktaş'a ziyaret

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, yönetim kurulu üyeleri ve teknik direktör Paul Le Guen ile Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ı makamında ziyaret etti.

Bursa Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, ziyarette kulübün durumuna ilişkin değerlendirmelerde bulunan Aktaş, Bursaspor'un kent için önemli bir değer olduğunu vurguladı. 

Geçen yıl iyi niyetlere rağmen bazı talihsizlikler yaşandığını, bu sene yepyeni bir ekiple yeni hedeflere yol alındığını vurgulayan Aktaş, Bursaspor üzerindeki tüm göstergelerin olumlu yönde seyir aldığını kaydetti.

Takımın mali sıkıntılar içinde olduğunu, yaşanan olumsuzlukların orta ve uzun vadede giderilmesinin planlandığını hatırlatan Alinur Aktaş, "Taraftarımızın ve takımın paydaşlarının sabırlı olması gerekiyor. Orta ve uzun vadeli sağlıklı planlamayla başarılı olacağımıza inanıyorum. Tek seferlik galibiyetler bizi havaya uçurmamalı, alınacak birkaç mağlubiyet hedeflerimizden saptırmamalı. Bursaspor hepimizin değeri." yorumunu yaptı. 

Aktaş, yeni dönemde Bursaspor için ellerinden geleni yapacaklarını ifade ederek, "Bursaspor bu şehir adına önemli bir tanıtım. İnşallah yapacağımız çalışmalarla, bu konuda iyi niyeti gördüğümüz sürece, takımın yanında olmaya ve maddi manevi destek vermeye devam edeceğiz. Bunu hep birlikte göreceğiz." değerlendirmesinde bulundu. 

Ali Ay: Büyük bir camiayız

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay ise göreve seçilmesi nedeniyle Aktaş'ı tebrik ederek, iyi dilek ve temennilerini iletti.

Bursa'yı yönetmenin her babayiğidin harcı olmadığını aktaran Ay, "Biz de Bursaspor olarak büyük bir camiayız. Marka değerimizin yükselmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Evet mali tablomuz belki iç açıcı değil ama Bursa'nın sanayicisi, taraftarıyla bu işin üstesinden geleceğimize inanıyoruz. Bursaspor küme düşerse, Bursa küme düşer. Bursaspor şampiyon olursa Bursa şampiyon olur. Bunu herkesin iyi idrak etmesi gerekiyor." açıklamasında bulundu.

Ay, Aktaş'a üzerinde isminin yazılı olduğu 16 numaralı takım formasını hediye etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.