SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursaspor ile Fenerbahçe çocuklar için karşılaşacak

Bursaspor ile Fenerbahçe 8 Eylül Pazar günü çocuklara yönelik sosyal bir projeye destek için Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'nda özel maçta karşı karşıya gelecek.

Haber Giriş Tarihi: 03.09.2019 12:43
Haber Güncellenme Tarihi: 03.09.2019 12:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Bursaspor ile Fenerbahçe çocuklar için karşılaşacak

Bursaspor Kulübü'nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Fenerbahçe'nin 8 Eylül 2019 Pazar günü saat 20.00'de Büyükşehir Belediyesi Stadyumu'nda sosyal bir projeye destek için özel maç yapacağı belirtildi. 

Karşılaşmanın Türkiye ve dünya çocuklarına farkındalık yaratmak amacıyla oynanacağı belirtilen açıklamada, "Lösev, Türkiye Down Sendromlular Derneği, Otizm Vakfı, ENSEV Fiziksel Engelli Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı, Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı, Bursa Yetimder, Bursa Mutlu Yuva Mutlu Yaşam Derneği, Bursa Özel Eğitim, Bursa Çocuk Gelişimi ve Eğitimcileri Dernekleri'nden özel misafilerimiz her takımın yedek kulübesinin arkasında oluşturulacak özel tribünlerde ağırlanacaktır. Maç öncesi her iki camianın yöneticileri bu kurumları temsil eden değerli evlatlarımıza 'Çocuk Farkındalığı' adına hediye ve plaket takdim edecektir. Maçın ilk dakikası tamamlanana kadar 'Dünya Çocukları Farkındalığı' adına aralıksız alkışlanacaktır." denildi.

Açıklamada, karşılaşmanın detayları ile bilet satışlarının birkaç içinde duyurulacağı kaydedildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.