SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursaspor ile Erzurumspor ilk randevuda

Spor Toto Süper Lig'in 14'üncü haftasında Bursaspor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile Süper Lig'de ilk kez karşı karşıya gelecek. Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma saat 16.00'da başlayacak.

Haber Giriş Tarihi: 01.12.2018 14:06
Haber Güncellenme Tarihi: 01.12.2018 14:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Bursaspor ile Erzurumspor ilk randevuda

Spor Toto Süper Lig'in 14'üncü haftasında Bursaspor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u ağırlayacak. Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanacak olan karşılaşma 2 Aralık (yarın) saat 16.00'da başlayacak. Karşılaşmayı hakem Ali Palabıyık yönetecek.

İki takım da yarın oynayacağı mücadele ile birlikte Süper Lig'de ilk kez karşı karşıya gelecek.

Bursaspor sahasında 9 puan topladı

Ligin ilk 7 haftasını galibiyetsiz geçen Bursaspor, son 6 haftada ise yalnızca 1 kez mağlup oldu. Ligdeki 3 galibiyetini ise bu dönemde alan yeşil beyazlılar, geride kalan 2 maçta ise rakipleriyle puanları paylaştı. 16 puana sahip Bursaspor, bunun 11'ini son 6 haftada elde ederken, son olarak deplasmanda Akhisarspor'u 4-2 yenerek moral depoladı. Yeşil-beyazlılar, sahasındaki 6 maçta 9 puan topladı.

Yeşil beyazlılarda sakatlıkları devam eden Bogdan Stancu, Diafra Sakho, Furkan Soyalp yarınki maçta görev alamayacak. Bu isimlerin yanı sıra sarı kart cezalısı Ertuğrul Ersoy'un yerine ise Arjantinli stoper Santiago Vergini'nin oynaması bekleniyor. Geçtiğimiz hafta oynanan Akhisarspor maçında sahaya forvetsiz çıkan Bursaspor'da Umut Nayir'in 2 gol atmasının ardından, genç oyuncunun Erzurumspor'a karşı ilk 11'de sahaya çıkacağı öğrenildi.

Erzurumspor 14 puanla haftaya girdi

Erzurumspor ise haftaya 14 puanla girdi. Ligin ilk 7 haftasını galibiyetsiz geçen BŞB Erzurumspor, bu süreçte 2 puan toplayabildi. Ancak ligin son 6 haftasında çıkışa geçen Erzurum ekibi, mevcut bu puanının 12'sini bu süreçte hanesine yazdırarak 3'er galibiyet ve beraberlik elde etti. Son 2 maçından da galibiyetle ayrılan Erzurumspor, dış sahada oynadığı 6 maçta ise 4 beraberlik ve 2 mağlubiyetle sahadan ayrıldı.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.