SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursaspor'dan iki flaş transfer!

Ligde üst sıraları hedefleyen Bursaspor iki önemli transfer için anlaşma sağladı.

Haber Giriş Tarihi: 09.01.2018 16:06
Haber Güncellenme Tarihi: 09.01.2018 16:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Bursaspor'dan iki flaş transfer!

Adnan Batır'ın Bursa.com'da yer alan haberine göre, hücumda sıkıntı yaşayan Bursaspor'da Teknik Direktör Paul Le Guen'in isteği doğrultusunda Moussa Sow ve Patrick Twumasi ile anlaşma sağlandı.

Bursaspor yönetimi, uzun uğraşlar sonucunda Kazak ekibi Astana'yı Twumasi konusunda ikna etti. Moussa Sow için de hem menajeri hem de kendisiyle anlaşma sağlandı.

İki oyuncunun da yeşil beyazlı takımın Antalya'daki kamp sonrası Bursa'ya gelerek sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, Teknik Direktör Paul Le Guen ile yaptıkları görüşmede Gençlerbirliği ile yapacakları Ziraat Türkiye Kupası rövanş maçına kadar 1-2 oyuncuyu kadrolarına katma kararı aldıklarını söyledi.

Bursaspor'un Antalya'daki kampına giderek birkaç gün takımla birlikte olduğunu vurgulayan Ay, burada takıma dahil edilmesi planlanan oyuncular ve takımdan ayrılacak oyuncularla ilgili teknik direktör Paul Le Guen ile görüşmeler yaptıklarını aktardı. 

Ay, ara transfer dönemi için kulübün içinde bulunduğu ekonomik durumu da göz önüne alarak hareket ettiklerini dile getirerek, "Hocamızla yaptığımız görüşmede kupa maçına kadar 1-2 oyuncuyu kadromuza katma kararı aldık. Bunun için çalışıyoruz. İstediğimiz ve görüştüğümüz oyuncular var. En kısa sürede onları takıma dahil etmenin hesaplarını yapıyoruz." diye konuştu. 

Transfer döneminde en büyük sıkıntıyı ortalıkta dolaşan dedikodular nedeniyle yaşadıklarını dile getiren Ay, şunları kaydetti:

"Her gün farklı bir söylenti çıkıyor. Yok onu alıyoruz yok bunu satıyoruz. Öncelikle şunu belirteyim; hiçbir oyuncumuz için bize gelen resmi bir teklif yok. Bunu herkes iyi bilsin. Son olarak Ekong ile ilgili haberler çıktı. Yeniden söylüyorum bize gelen resmi bir teklif yok. Transferlerle ilgili ortalıkta bilgi kirliliği var. Benden ve kulüpten bir açıklama yapılmadığı sürece kimse söylentilere inanmasın. Bize yararlı olacağına inandığımız oyuncuları kadromuza dahil edeceğiz. Kimse bu konuda endişe etmesin. İstediğimiz oyuncularla ilgili tekliflerimizi de yaptık. Tekliflerimize yanıtları bekliyoruz." 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.