SON DAKİKA
Hava Durumu

'Bursaspor da şampiyon adaylarından biri'

Fenerbahçe eski 2. Başkanı Nihat Özdemir, Bursaspor'un bu sezon iyi futbol oynadığını ve şampiyon adayı 6-7 takımdan biri olduğunu söyledi. Özdemir, yarın oynanacak Bursaspor-Fenebahçe maçının ligin iyi maçlarından biri olacağını ifade etti.

Haber Giriş Tarihi: 06.12.2017 20:36
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2017 20:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
'Bursaspor da şampiyon adaylarından biri'

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı, Fenerbahçe eski 2. Başkanı Nihat Özdemir, Süper Lig'de şampiyonluğa oynayan arka arkaya dizilmiş 6-7 takım olduğunu belirterek, Bursaspor'un da şampiyon adayı takımlardan biri olduğunu söyledi.

TÜGİAD Bursa Şubesi tarafından Almira Otel'de düzenlenen toplantıda spor konusundaki soruları da yanıtlayan Nihat Özdemir, bir gazetecinin, "Süper Lig'deki son durumu nasıl değerlendirirsiniz?" sorusu üzerine şu değerlendirmede bulundu:

"Bu sene iyi ve yarışmalı bir sezon geçireceğiz gibi gözüküyor. Şampiyonluğa oynayan arka arkaya dizilmiş 6-7 takım görebiliyoruz. Bursaspor da bunlardan bir tanesi. İyi futbol oynuyor. Geçen sene gördüğü korkulu rüyadan iyi bir ders almış, takım yöneticileri ve iyi bir takım yapmışlar. Başına dünyanın tanıdığı iyi bir hoca olan Le Guen geldi. İyi futbol oynatıyor ve aldığı neticeler de hakikaten çok başarılı. Fenerbahçe, lige iyi başlamadı ama sonra düzeldi, iyi futbol oynamaya başladı. Cuma akşamı Bursa'da oynanacak maç, ligin iyi maçlarından biri olacak. Her iki takımın da çok şansı var. Kim iyi oynarsa, hak ederse o kazansın. Lig, bu sene iyi geçiyor, iyi geçmeye de devam edecek. Çekişmeli bir lig olacak. Eşit şanslara sahip 5-6 takım sayabilirim; Galatasaray, Başakşehir, Beşiktaş, Fenerbahçe, Kayseri ve Bursa. Hakikaten iyi bir performans gösterip ligin üstünde yer aldılar. Bunların içinden bir şampiyon çıkacak. Hemen hemen herkesin şansı eşit."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.