SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursaspor'da iki yeni transfer daha

Bursaspor, son olarak Adana Demirspor forması giyen 32 yaşındaki kaleci Emrullah Şalk'ı ve Yukatel Denizlispor forması giyen Kerem Can Akyüz'ü transfer etti.

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2020 00:30
Haber Güncellenme Tarihi: 18.01.2020 00:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Bursaspor'da iki yeni transfer daha

Bursaspor Kulübü, iki yeni transferini sitesinden yaptığı açıklamayla duyurdu. Adana Demirspor forması giyen 32 yaşındaki kaleci Emrullah Şalk ve Yukatel Denizlispor forması giyen Kerem Can Akyüz ile anlaşma sağlandığı bildirildi. 

Bursaspor, tecrübeli file bekçisi Emrullah Şalk'ı sezon sonuna kadar kiraladı. Kulübün sitesinden yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Şalk, öncelikli hedefi Süper Lig olan bir camiaya geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek, "Camiaya ve bu büyük taraftara layık bir şekilde mücadele edeceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Transferimde katkısı olan herkese teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

"Elimden gelenin fazlasını yapacağım"

Tecrübeli sol bek Kerem Can Akyüz ile 1,5 yıllık anlaşma sağlandığı bildirildi. Akyüz, Bursaspor'a transfer olduğu için mutlu olduğunu belirtti.

"Hedefimizin farkında olarak buraya geldim ve elimden gelenin fazlasını yapacağıma söz veriyorum." diyen Akyüz, "Transfer sürecinde bana çok yardımcı olan Başkanımız Mesut Mestan'a teşekkür ediyorum. Bu forma ile taraftarlarımızın önüne çıkmak için sabırsızlanıyorum." ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.