SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursaspor 3 mevki için futbolcu arıyor

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, santrfor, forvet arkası ve stoper mevkileri için oyuncu arayışlarının sürdüğünü söyledi. 

Haber Giriş Tarihi: 10.08.2018 11:58
Haber Güncellenme Tarihi: 10.08.2018 11:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Bursaspor 3 mevki için futbolcu arıyor

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde gerçekleştirilen forma sponsorluğu anlaşmasının ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, yeni sezonda güçlü bir takım oluşturmak adına transfer çalışmalarının devam ettiğini belirtti. 

Teknik direktör Samet Aybaba ve oyuncu izleme ekibiyle transfer çalışmaları hakkında sürekli iletişim halinde olduklarını anlatan Ay, ''Santrfor, forvet arkası ve stoper mevkileri için çalışmalarımız sürüyor. En kısa sürede bu eksiklerimizi tamamlamak istiyoruz.'' dedi. 

Başkan Ay, golcü oyuncu arayışları çerçevesinde çok sayıda isimle görüştüklerini dile getirerek, ''Bunlardan biri de Seydou Doumbia. Bu oyuncunun menajerini Bursa'ya davet ettik. Burada yapacağımız görüşmelerin ardından transfer netlik kazanacak.'' diye konuştu. 

Stoper ve forvet arkası mevkileri için de çok sayıda futbolcu ile irtibatta olduklarını ifade eden Ay, takıma faydalı olacağına inandıkları oyuncuları kadrolarına dahil edeceklerini vurguladı. 

Ali Ay, eski oyuncuları Volkan Şen ile ilgili girişimde bulunmadığını, bu oyuncunun gündemlerinde olmadığını sözlerine ekledi. 

Bu arada, Bursaspor'da yeni sezon öncesi 6 bin 587 kombine biletin satıldığı ve bu satışlardan 3 milyon 498 bin 700 lira gelir elde edildiği kaydedildi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.