SON DAKİKA
Hava Durumu

BursaRay'da bu tarihe dikkat! İstasyonlar kapatılacak

BursaRay'da yolcu kapasitesini artırmak amacıyla sürdürülen sinyalizasyon optimizasyonu çalışmaları kapsamında, 20 Nisan Cumartesi günü saat 21.00'den sonra Sırameşeler, Paşaçiftliği ve Acemler istasyonları kapatılacak. Kestel-Emek hattında "Kültürpark-Karaman" ve Kestel-Üniversite hattında "Kültürpark-Nilüfer" istasyonları arasında ulaşım ücretsiz otobüslerle gerçekleştirilecek.

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2019 12:52
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2019 12:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
BursaRay'da bu tarihe dikkat! İstasyonlar kapatılacak

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından BursaRay'ın yolcu kapasitesini artırmak amacıyla sürdürülen sinyalizasyon optimizasyonu çalışmaları kapsamında, 20 Nisan Cumartesi günü saat 21.00'den sonra Sırameşeler, Paşaçiftliği ve Acemler istasyonları kapatılarak bu bölgede ulaşımın otobüslerle aktarmalı sağlanacak.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, mevcut raylı sistem hattında kapasite artışı için başlatılan sinyalizasyon optimizasyonu çalışmaları tamamlandığında iki sefer arası bekleme süresi 3 dakika 45 saniyeden 2 dakikaya inecek. Ayrıca, yolcu kapasitesi yüzde 60 artacak.

Çalışmalar kapsamında Acemler makas bölgesinde yapılacak altyapı uygulaması nedeniyle Sırameşeler, Paşaçiftliği ve Acemler istasyonları kapatılacak. Bu saatlerde seyahat eden vatandaşlar için Kültürpark, Nilüfer ve Karaman istasyonları çıkışlarında bekleyen ücretsiz otobüslerle aktarmalı ulaşım uygulaması yapılacak.

Buna göre, 20 Nisan Cumartesi günü 21.00'den sonra, Kestel-Emek hattında Kültürpark ile Karaman istasyonları arasında ulaşım ücretsiz otobüslerle sağlanacak. Yine Kestel-Üniversite hattında ise Kültürpark ile Nilüfer istasyonları arasında ulaşım ücretsiz otobüslerle gerçekleştirilecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.