SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursalı firma dünyanın en büyük çocuk fuarında

Bursa'da 22 yıl önce kurulan ve kısa sürede Türkiye'nin önde gelen çocuk mobilya üreticileri arasındaki yerini almayı başaran Moremo Kids, dünyanın en büyük çocuk ürünleri fuarlarından kabul edilen Kind + Jugend 2019 Fuarı'na katılacak.

Haber Giriş Tarihi: 07.09.2019 12:58
Haber Güncellenme Tarihi: 07.09.2019 12:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Bursalı firma dünyanın en büyük çocuk fuarında

Çocuk mobilya sektöründe kişiye özel üretim yapan en seçkin firmalardan olan Moremo Kids, Almanya'nın Köln kentinde her yıl düzenlenen ve dünya genelinde büyük kabul gören Kind + Jugend Fuarı'nda yer alacak. Moremo Kids, 49 farklı ülkeden 1.239 katılımcının yer alacağı ve dünyanın dört bir yanından 24.874 iş insanının ziyaret etmesi planlanan fuarda Bursa mobilyasını temsil edecek.

Katılacakları fuar hakkında açıklamalarda bulunan Moremo Kids Genel Müdürü Yusuf Katana, birinci sınıf bebek ürünleri konusunda uluslararası liderliğe sahip olan fuarda ikinci kez yer almaktan büyük bir onur duyacaklarını söyledi. Küresel ticaret ve sipariş konusunda mükemmel bir platform olarak gördükleri Kind + Jugend 2019 Fuarı'nda aynı zamanda dünyanın farklı ülkelerindeki çocuk odası ürünlerini de inceleme fırsatı bulacaklarının belirten Yusuf Katana, şunları söyledi:

"Ürünlerimizi böylesine yüksek öneme sahip bir fuarda sergileyecek olmak bizlerin için son derece önemli. Önceki yıl da yer aldığımız bu fuarın firmamıza ve Bursa mobilya sektörüne büyük getirisi olduğuna inanıyoruz. Aynı zamanda Türkiye'den fuara çok az katılımcının olacağını biliyoruz. Bursa'dan mobilya sektöründe katılacak olan tek firmayız. Bu vesile ile hem kentimizi hem de Türkiye'yi temsil etme fırsatı yakalamış olacağız. Bunun için de ayrıca mutluluk ve sorumluluk hissediyoruz. Ülkemizdeki çocuk odası modasını ve kendi tasarım mobilyalarımızı dünyanın her yerinden gelecek ziyaretçilerin beğenisine sunmuş olacağız. Umarız çok güzel bir fuarı daha geride bırakacak ve olumlu ticari görüşmeler yaparak döneceğiz."

Moremo Kids Genel Müdürü Yusuf Katana

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.