SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa yeni bir sporla tanışacak

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, Bursa'da okçuluğa karşı ilgi olduğunu belirterek, kente bir okçuluk tesisi kazandıracaklarını bildirdi.

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2014 09:13
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2014 09:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Bursa yeni bir sporla tanışacak

Bursa'da AK Parti İl Başkanlığını ziyaret eden Akif Çağatay Kılıç, Bursa'nın spor tesisleri konusunda çok iyi bir yatırım hamlesi yaptığını söyledi. Kılıç, "Biten ve şu an hizmette olan tesisleriyle aynı zamanda ileriye dönük planlanmış, yapımına devam ettiğimiz tesislerle Bursa, spor tesisi açısından iyi bir noktada. Daha da iyi bir noktaya doğru gidiyor" dedi.

Hükümet olarak gençliğe büyük önem verdiklerini, çalışmaları da bu doğrultuda sürdürdüklerini ifade eden Kılıç, şunları kaydetti:

"Gençlerimize yapılan yatırım, geleceğimize yapılan yatırımdır ama bu, bugünden yapmamız gereken yatırımdır. Gelecekteki başarıların sağlanmasının temeli ve bu başarılara ulaşmanın ilk ayak sesleri bu zamanlarda, genç yaşta yapılır. Şimdi edinecekleri bilgilerle, şimdi alacakları donanımla gelecekteki başarılara kendilerini hazırlayıp onlara imza atabilecekler. Bu nedenle gençlerimiz için yapmamız gereken ne varsa onları yapıyoruz."

Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin(solda), Bakan Kılıç'a tekvando kıyafeti (dobok) hediye etti

Bursa'ya okçuluk tesisi

Bakan Kılıç, Bursa ziyareti sırasında kente bir okçuluk tesisi yapılması yönünde karar aldıklarını duyurdu. 

Yapılacak tesisin, geleneksel ve modern okçuluğu içinde barındıracağına kaydeden Kılıç, "Çünkü okçu kardeşlerimiz, okçular bizimle görüşmelerinde bu konuda bir eksiklik hissettiklerini, bir eksiklik olduğunu dile getirdiler. Biz de bu eksikliği artık giderme konusundaki kararımızı aldık. Şimdi arkadaşlar bunun teknik çalışmasını yapacak ve en kısa süre içinde tesis Bursa'ya kazandırılacak. Hayırlı, uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.

Bakan Kılıç, Atıcılar'da futbol sahasında düzenlenen Amatör Spor Haftası etkinlikleri açılış törenine katıldı

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.