SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'ya yüzme havuzlu rehabilitasyon merkezi

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde, engellilere yönelik hayırsever işadamı Celal Sönmez tarafından kendi adını taşıyan Gündüzlü Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi yaptırılmasına ilişkin protokol imzalandı. 

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2018 18:55
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2018 18:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Bursa'ya yüzme havuzlu rehabilitasyon merkezi

Vali İzzettin Küçük, tarihi valilik binasında gerçekleştirilen imza töreninde yaptığı konuşmada, rehabilitasyon merkezi yapımını uzun süredir düşündüklerini söyledi. 

Rehabilitasyon merkezinin ailelerin hayatlarını da kolaylaştıracağını dile getiren Küçük, şunları kaydetti:

"Uzun zamandır paylaştığımız, engelli ailelerinin hayatlarını biraz daha kolaylaştıracak bir proje bugün başlıyor. Engellerin hayatı tabii ki zor ama bir zorluk da onların ailelerinde, onların yaşadığı şartlarda. Bu hususta, bize de bir yükümlülük düşüyordu. Ailelerin neler yaşadığını, neler çektiğini yakinen bire bir müşahade ettim, gördüm. Hem engellilerimiz hem de onların aileleri için Yunuseli'nde 8 dönümlük bir yer ayırttık. Burayı Celal bey ile paylaştım. O 'Bu güzelliği ben yapayım' dedi. Kendisi bu rehabilitasyon merkezinin yapımını üstlendi, kendisi yapacak. Rehabilitasyon merkezi içerisinde havuz, kafeterya, dershane, eğitim merkezler olacak." 

Hayırsever iş adamı Celal Sönmez ise Sönmez Ailesi olarak yıllardır bu tür sosyal projeler içerisinde, özellikle eğitime katkı konusunda özel gayret sarf ettiklerini hatırlattı.

İçerisinde havuz, kafeterya, dershane ve eğitim merkezlerinin olacağı rehabilitasyon merkezi, Yunuseli Mahallesi'nde 8 bin metrekare alana inşa edilecek. 

Yapım protokolü Vali Küçük ve iş adamı Sönmez tarafından imza altına alınan merkezin, gelecek eğitim öğretim sezonunun sonunda tamamlanması planlandığı bildirildi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.