SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa Talks, Kozan Demircan'ı konuk edecek

Teknoloji ve dijital dönüşüm odaklı etkinliklerle Bursa iş dünyasının üst düzey yöneticilerini bir araya getiren Bursa Talks, Aralık ayında Bahçeşehir ve İstanbul Kültür Üniversiteleri öğretim görevlisi, Dijital Dönüşüm Lideri Kozan Demircan'ı konuk ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 04.12.2018 15:32
Haber Güncellenme Tarihi: 04.12.2018 15:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Bursa Talks, Kozan Demircan'ı konuk edecek

Teknoloji ve dijital dönüşüm odaklı etkinliklerle Bursa iş dünyasının üst düzey yöneticilerini bir araya getiren Bursa Talks, Aralık ayında Bahçeşehir ve İstanbul Kültür Üniversiteleri öğretim görevlisi, Dijital Dönüşüm Lideri Kozan Demircan'ı konuk ediyor. "Dijital Gelecek: 2019 ve Önümüzdeki 5 Yıl" ana başlığıyla düzenlenecek konferans KalDer Bursa Şubesi iş birliğiyle 13 Aralık 2018 tarihinde KalDer Evi Konferans salonunda saat 16:00-18:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

İlk etkinliğini 15 Kasım 2018'de CDO Turkey İcra Kurulu Başkanı Bülent Kutlu konferansıyla gerçekleştiren Bursa Talks Platformu, "teknoloji ve dijital dönüşüm" odaklı etkinliklerine Aralık ayında Akademisyen ve Dijital Dönüşüm Lideri Kozan Demircan ile devam edecek.

Bursa iş dünyasının üst düzey temsilcilerine "Dijital Gelecek: 2019 ve Önümüzdeki 5 Yıl" başlığıyla bir sunum yapacak olan Kozan Demircan, "Dijitalleşme nedir? Dijital Geleceğe Nasıl Hazırlanacaksınız? Dijital Liderlik ve Yıkıcı Trendler. Endüstri 4.0'da İnovasyon. Dijital Dönüşüm Nasıl Gerçekleşir? Yapay Zeka, Robotik ve Nesnelerin İnterneti" alt başlıklarıyla gelecek yıla ve önümüzdeki 5 yıla ilişkin bir perspektif çizecek.

ÖZCAN YAZICI: BURSA TALKS'A OLAN YOĞUN İLGİ BİZİ GURURLANDIRIYOR

Bursa Talks Kurucusu ve Genel Koordinatörü Özcan Yazıcı, Bülent Kutlu konferansı ile başladıkları platform etkinliklerine Bursa sanayicisi ve iş dünyasının üst düzey temsilcilerinin yoğun ilgi gösterdiğini, bundan da mutluluk duyduklarını söyledi. Yazıcı, "KalDer Bursa işbirliği ile gerçekleştirdiğimiz etkinliklerimizin temel odağı teknolojik değişim ve dijital dönüşüm süreçleri. İlk etkinliğimize büyük ilgi ve katılım gösteren SİAD başkanlarımıza, şirket sahiplerimize, sanayicilerimize ve üst düzey yöneticilerimize teşekkür ediyoruz. Yoğun ilgi Bursa'da teknoloji ve dijital dönüşümü hemen her sektörde konuşmaya ne kadar büyük bir talep olduğunu bize bir kere daha gösterdi" dedi.

Hedeflerinin hemen her sektördeki teknoloji ve dijital değişimi konuşmak, bu konuda etkili bir bilgi ağı oluşturmak olduğunu dile getiren Özcan Yazıcı, "İş dünyasını güncel bilgiyle buluşturmak, güçlü bir sinerji yaratmak, işbirliklerini artırarak şirketlerin ve profesyonellerin yeni ekosisteme uyum sağlamalarını desteklemek istiyoruz" dedi.

Özcan Yazıcı, 13 Aralık 2018'deki Kozan Demircan konferansına da yoğun bir ilgi olduğunu kaydederek, "Yaklaşık 100 üst düzey iş dünyası temsilcisini ağırlayarak 2019 ve önümüzdeki 5 yıllık sürece yönelik dijital bir perspektif çizeceğiz" diye konuştu.

Ayrıntılı bilgi ve kayıt için Bursa Talks web sitesini ziyaret edebilirsiniz...

KOZAN DEMİRCAN KİMDİR?

Bahçeşehir ve İstanbul Kültür Üniversiteleri öğretim görevlisi olan Kozan Demircan, Dijital Dönüşüm Lideri olarak şirketlere mevcut ve gelecek teknolojileri kullanarak nasıl değer zinciri yaratacakları konusunda danışmanlık yapıyor.

Demircan, Bilgi Üniversitesi'nde Amazing Science ve From Invention to Innovation derslerini ve İstanbul Kültür Üniversitesi'nde Endüstri 4.0'da Tasarım Odaklı Düşünme İle İnovasyon dersini veriyor.

Dijital dönüşüm, endüstri 4.0, inovasyon, dijital liderlik, yapay zeka, nesnelerin interneti, satışta dijitalleşme, büyüme hızlandırma, ürün-iş kolu geliştirme, blockchain ve kriptoparalar alanlarında şirketlere danışmanlık yapan Demircan; bu konularda workshoplar düzenliyor, eğitim veriyor ve vizyoner konuşmalar yapıyor.

Kozan Demircan'ın khosann.com adlı bir popüler bilim blogu ve Starbasekozan Youtube video listesine ek olarak ulusal TV kanalları ve radyo programı söyleşileri bulunuyor. 75 doğumlu olan, 1994 yılında İtalyan Lisesi ve 2000'de İstanbul Üniversitesi felsefe bölümünden mezun olan Demircan, İngilizce ve İtalyancayı akıcı olarak konuşuyor.

Çevirmen olarak Türkçeye 4 kitap kazandıran Demircan başta Linkedin, Twitter, Facebook ve Instagram olmak üzere sosyal ağları aktif olarak kullanıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.