SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa Sokak Basketbolu Turnuvası'yla renklendi

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Kent Konseyi Gençlik Meclisi basketbola ilgiyi artırmak, çocukların ve gençlerin yeteneklerini ortaya çıkarabilmek amacıyla Sokak Basketbolu Turnuvası düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 14.05.2018 22:19
Haber Güncellenme Tarihi: 14.05.2018 22:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Bursa Sokak Basketbolu Turnuvası'yla renklendi

Bursa Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, eski milli basketbolcu Mustafa Güçyetmez'in kurucusu olduğu Güçyetmez Akademinin destekleriyle bu yıl ilki düzenlenen Sokak Basketbolu Turnuvası, Mihraplı Parkında yapıldı.

Turnuvada, 8 farklı kategoride 175 takımda 700'ü aşkın sporcu mücadele etti.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Ahmet Yıldız, turnuvanın açılışında yaptığı konuşmada, her zaman sporun ve sporcunun yanında olduklarını belirterek, "Büyükşehir Belediyesi olarak gençlerimize sporun her alanında destek olmaya çalışıyoruz. Bugün burada sokak basketbolu turnuvasıyla her yaştan çocuklarımıza hem sporu teşvik ediyoruz hem de güzel bir kaynaşma organizasyonu düzenliyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Mihraplı Parkında iki gün süren turnuva sonucunda, küçük erkekler kategorisinde Ankel Breakers, yıldız erkekler kategorisinde Basketbol Stars, genç erkekler kategorisinde Wood Cuters ve büyük erkekler kategorisinde DH Basket birinci oldu. Küçük kızlar kategorisinde Potanın Perileri, yıldız kızlar kategorisinde Çukurcalılar, genç kızlar kategorisinde Potanın Sultanları ve büyük kızlar kategorisinde ise Hanzade birinci oldu.

Turnuva sonunda dereceye girenlere kupa ve madalyaları protokol üyeleri tarafından takdim edildi. 

Törene, Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Ahmet Yıldız, Bursa Gençlik ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, Bursa Kent Konseyi Başkanvekili Şuayip Toprak, Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ahmet Bayhan, Büyükşehir Belediyesi Yerel Gündem Şube Müdürü Mahmut Turunç, Bursa Kent Konseyi Genel Sekreter Murat Başlar, Basın İlan Kurumu Müdürü Osman Başeğmez ve Güçyetmez Akademi Kurucusu Eski Milli Basketbolcu Mustafa Güçyetmez katıldı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.