SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa Şehir Hastanesi çalışanlarına oryantasyon

Temmuz ayında hizmete açılarak hasta kabulüne hazırlanan Bursa Şehir Hastanesi'nde görev yapacak 2 bin 32 idare çalışanına, 11 gün süresince oryantasyon eğitimi verildi.

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2019 15:39
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2019 15:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Bursa Şehir Hastanesi çalışanlarına oryantasyon

Sağlık Bakanlığı ve Rönesans İşletme Hizmetleri (RİH) tarafından Kamu Özel İşbirliği (PPP) modeli ile hizmete açılacak hastanedeki oryantasyon eğitimi, Uzman Dr. Özcan Avcı, Uzman Dr. Halil Karahan ve RİH Kalite Ekibi tarafından gerçekleştirildi.

Verilen eğitimlerde personele, Kamu Özel İşbirliği modelinin işleyişi, hastanenin konumu, fiziksel özellikleri, teknik ve medikal destekler ile bilgi teknolojileri kapsamında işletilecek tüm hizmetler detaylarıyla anlatıldı.

Bursa Şehir Hastanesi

Hastane, 745 bin metrekare arsa ve 470 bin metrekare toplam inşaat alanına kuruldu. Bin 355 yatak kapasiteli BursaŞehir Hastanesi, ortak bir çekirdek yapı etrafında konumlandırılan 4 kule ve ek binadan oluşuyor. Toplam 4 bin 500 kişinin istihdam edilmesi planlanan sağlık kuruluşu, Avrupa'nın en büyük 5'inci hastanesi olacak. 

Bursa ve çevre illerine dünya standartlarında sağlık hizmeti sunması planlanan hastane kampüsünde; Genel Hastane, Kalp ve Damar Hastalıkları Hastanesi, Onkoloji Hastanesi, Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi, Yüksek Güvenlikli Adli Psikiyatri (YGAP) Hastanesi ile Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon (FTR) Hastanesi yer alacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.