SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa Saadet Partisi'nden AKP'ye tiyatral protesto

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin vergilerle topladığı parayı israf ettiğini iddia eden Saadet Partisi Bursa Gençlik Kolu üyeleri AKP Bursa İl binası önünde tiyatral bir basın açıklaması yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2020 21:32
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2020 21:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Bursa Saadet Partisi'nden AKP'ye tiyatral protesto

Saadet Partisi (SP) Bursa İl Gençlik Kolları üyeleri Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin vatandaşlardan aldığı vergileri betona gömerek nasıl israf ettiğine ilişkin olarak AKP Bursa İl binasının da bulunduğu 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda tiyatral bir basın açıklaması yaptı. 

Üzerinde "gariban halk" yazan tişört giyen bir partili ile "belediye başkanı" yazılı takım elbise giyen bir partilinin yer aldığı açıklamada, "belediye başkanı", "gariban halktan" aldığı parayı yanlarında getirdikleri beton dolu bir kutuya gömdü.

SP'li gençler Bursa'nın mahallelerinin çoğunda gençlerin sentetik uyuşturucuya bulaştığını, belediyenin ise gençleri uyuşturucudan korumaya yönelik çalışmalar yapmak yerine betona yatırım yaptığını ileri sürdüler.

Tiyatral gösteride, halktan vergileri (su, ulaşım ve emlak) yüksek zamlarla isteyen başkanın "ver ver" demesi ve halkın buna ses çıkarmayışı, ardından da toplanan paraların betona gömülerek Bursa halkının taleplerinin yok sayılması konu edildi.

Paraların betona gömülmesi esnasında SP Bursa İl Gençlik Kolu Başkanı Enes Durmuş'un, "Son üretici toprağını terk ettiğinde, beyaz Ak Partili adam, betonun yenmeyen bir şey olduğunu anlayacaktır" sözleri duyuluyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.