SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa protokolü Valilik'te bayramlaştı

Bursa'da Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programları düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2019 17:58
Haber Güncellenme Tarihi: 11.08.2019 17:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Bursa protokolü Valilik'te bayramlaştı

Bursa Valiliğinde gerçekleşen programda, Vali Yakup Canbolat ile protokol üyeleri, kurum müdürleri ve vatandaşlarla bayramlaştı. 

Canbolat, daha sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, İslam aleminin bayramını tebrik etti.

Bayram günlerinde insanların birbiriyle kucaklaşmasının yanı sıra ihtiyaç sahibi kişilerin elinden tutulması ve yetimin başının okşanmasının önemini vurgulayan Canbolat, bayramların küskünlerin barışması için vesile olduğunu söyledi.

Canbolat, bayram kapsamında Valilik olarak güvenlik ve trafik konularında ciddi tedbirler aldıklarını dile getirerek, "Tüm kurumlarımız 24 saat esaslı olarak bayram tatili süresince her türlü tedbiri uygulayacak. Trafik tedbirleriyle ilgili İçişleri Bakan Yardımcımız da geldi. İnegöl'de uygulama noktasında incelemelerde bulunduk. Bayramlar trafik hareketlerinin yoğun olduğu dönemler. Vatandaşlarımıza emniyet kemeri takmalarını ve trafik kurallarına uymalarını tavsiye ediyoruz. Herkese huzurlu bayram diliyoruz." ifadelerini kullandı.

Törene, TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu, MHP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Hidayet Vahapoğlu, AK Parti Bursa milletvekilleri Atilla Ödünç, Ahmet Kılıç, CHP Bursa Milletvekili Yüksel Özkan, İYİ Parti Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hakan Saraç, Bursaspor Kulübü Başkanı Mesut Mestan ile ilçe belediye başkanları, siyasi parti il başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.