SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa HDP'den sahte sosyal medya hesabı uyarısı

HDP Bursa İl Eş Başkanı Resul Baykara, partinin Bursa Örgütü'nün adı kullanılarak sosyal medyada hesaplar açılıp propaganda yapıldığını belirterek, sahte hesaplardan yapılan paylaşımların kendileri ile ilgisi olmadığını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 26.02.2019 23:35
Haber Güncellenme Tarihi: 26.02.2019 23:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Bursa HDP'den sahte sosyal medya hesabı uyarısı

31 Mart Yerel Seçimleri'nde HDP'nin tavrı konusunda yaptıkları açıklamalar çerçevesinde kendi çalışmalarını yürüttüklerini belirten Resul Baykara, paylaşımları da kendi resmi hesaplarından yaptıklarını hatırlattı.

"Görüyoruz ki adımız kullanılarak bazı sosyal medya sayfaları açılmakta ve adımıza propaganda yapılmaktadır." ifadelerini kullanan Baykara, şunları kaydetti:

"Tüm çalışmalarımızı linkleri (hdpbursa@gmail.com, hdpbursabasin@hotmail.com, https://www.facebook.com/HDPbursa, https://twitter.com/HDPbursa, https://instagram.com/hdpbursaBursa) mevcut olan sosyal medya hesaplarımızdan paylaşmaktayız. Görüyoruz ki adımız kullanılarak bazı sosyal medya sayfaları açılmakta ve adımıza propaganda yapılmaktadır. HDP Bursa olarak linklerini verdiğimiz hesaplar dışında sosyal medya hesaplarımız bulunmamaktadır ve başka sahte hesaplardan adımıza yapılan hiç bir propaganda ve paylaşım il örgütümüzü bağlamamaktadır."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.