SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'daki o cinayetin nedeni ortaya çıktı

Bursa'da iki gün önce yaşanan olayın cinayet zanlısı olarak yakalanıp tutuklanan Yusuf Parlak'ın, Mehmet Karadoğan'ı engelli kız kardeşine tecavüz ettiği iddiasıyla öldürdüğü ortaya çıktı. Parlak'ın salıverilmesini isteyen annesi "Yusuf cinayet işlemedi sadece namusunu temizledi" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 13.07.2018 12:26
Haber Güncellenme Tarihi: 13.07.2018 12:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Bursa'daki o cinayetin nedeni ortaya çıktı

Bursa'nın Merkez Osmangazi İlçesi Alemdar Mahallesi'nde iki gün önce gece saatlerinde meydana gelen olayda polis ekipleri Mehmet Karadoğan isimli şahsı otomobilde başından ve karnından vurularak öldürülmüş halde buldu. Polisin araştırması sonunda Yusuf Parlak'ın, Mehmet Karadoğan'ı, engelli kardeşine tecavüz ettiği iddiasıyla öldürdüğü ortaya çıktı. Gözaltına alınan Yusuf Parlak, çıkarıldığı mahkeme sonucunda tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yusuf Parlak'ın tutuklanmasının ardından oturduğu Alemdar Mahallesi'nde yaklaşık 300 kişilik grup bir araya gelip sloganlar eşliğinde yürüdü.

Parlak'ın ailesi ve akrabalarının da katıldığı yürüyüşte konuşan anne Aynur Parlak, "Yusuf cinayet işlemedi sadece namusunu temizledi. Benim işitme engelli kızım var o adam benim kızımı kandırdı ve 3 yıl boyunca şantaj yoluyla benim kızımdan para aldı. Oğlum Yusuf bunu duyunca dayanamadı namusunu temizledi, cinayet işlemedi. Ben Yusuf'umu geri istiyorum. Adalet yerini bulsun, Yusuf benim elim ayağım kolum her şeyim. Benim diğer 4 çocuğumda engelli." dedi.

Polis ekiplerinin de güvenlik tedbirleri aldığı yürüyüş açıklamanın ardından olaysız sona erdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.