SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da ulaşım bu tarihlerde ücretsiz

Bursa'da ulaşım, Kurban Bayramı nedeniyle 11-14 Ağustos tarihleri arasında gün boyu herkes için ücretsiz olacak. 30 Ağustos Zafer Bayramı için de ayrıca alınan karar, Büyükşehir Belediye Meclisi'nde oybirliğiyle kabul edildi.

Haber Giriş Tarihi: 18.07.2019 18:54
Haber Güncellenme Tarihi: 18.07.2019 18:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Bursa'da ulaşım bu tarihlerde ücretsiz

Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi, Temmuz ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş yönetiminde yapılan toplantıda, dini ve milli bayramlarda ulaşımın ücretsiz olması karara bağlandı. Buna göre; Kurban Bayramı süresince 11-14 Ağustos tarihleri arasında ulaşım, Bursa'da herkes için gün boyu ücretsiz olacak. Üzerinde 'Bursakart' taşıyan tüm vatandaşlar, başta raylı sistemler olmak üzere belediye ile özel halk otobüslerinden ücretsiz olarak faydalanabilecek.

Kurban Bayramı için getirilen karara benzer uygulama, 30 Ağustos Zafer Bayramı için de kabul edildi. 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda da Bursalılar, kent sınırları içerisindeki tüm toplu taşıma araçlarını 'Kurban Bayramı'nda olduğu gibi' ücretsiz kullanabilecek. Ayrı ayrı değerlendirilen her iki karar da oybirliği ile kayıtlara geçti.

Alinur Aktaş Temirtaş'a saldırıyı kınadı

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, meclis toplantısında, geçtiğimiz günlerde 4 kişinin fiili saldırısına uğrayan İYİ Partili Belediye Meclis Üyesi ve Grup Sözcüsü Mehmet Temirtaş'a 'Geçmiş olsun' dileğinde bulunarak saldırıyı kınadı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.