SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da toplu ulaşıma bayram indirimi

Bursa'da metro, tramvay ve otobüslerin Kurban Bayramı boyunca tüm vatandaşlara yüzde 50 indirimle hizmet vereceği, ayrıca Kamu Personeli Seçme Sınavı'na (KPSS) girecek kişilerin de ulaşımdan ücretsiz yararlanacağı bildirildi.

Haber Giriş Tarihi: 20.07.2018 11:19
Haber Güncellenme Tarihi: 20.07.2018 11:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Bursa'da toplu ulaşıma bayram indirimi

Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi'nin temmuz ayı olağan toplantısında ulaşımda geçici olarak yüzde 50 indirim kararı alındığı ifade edildi. Buna göre, 21 Ağustos Salı günü saat 06.00'dan, 24 Ağustos Cuma saat 24.00'e kadar Bursakart ile yapılan yolculuklar yüzde 50 indirimle gerçekleşecek. Burulaş otobüsleri, sözleşmeli otobüsler, özel halk otobüsleri, Bursaray, T1 ve T3 tramvay hatları, alınan karardan sorumlu olacak.

Öte yandan, 22 Temmuz, 7 Ekim, 4 Kasım ve 9 Aralık'ta gerçekleştirilecek KPSS'ye girecek kişilerin de sınav giriş belgelerini göstererek, toplu taşıma araçlarından ücretsiz yararlanabileceği kaydedildi. 

Konuyla ilgili görüşlerine yer verilen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, akraba, dost ve mezarlık ziyaretlerine katkı sağlamak, birlik ve beraberliği pekiştirmek hedefiyle Kurban Bayramı'nda ulaşıma yüzde 50 indirim getirdiklerini ifade etti.

KPSS sınavına girecek olanlara da başarı dileyen Aktaş, Meclis tarafından alınan kararın hayırlı olmasını diledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.