SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da simide zam geldi; 3,00 TL

Bursa Simitçiler ve Unlu Madde İmalatçıları Odası Başkanı Erdal Pınar, Bursa'da simide zam geldiğini belirtti. Simide gelen zamla birlikte normal simit 3 TL, tereyağlı simit 3,50 TL olacak.

Haber Giriş Tarihi: 02.12.2021 22:50
Haber Güncellenme Tarihi: 02.12.2021 22:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Bursa'da simide zam geldi; 3,00 TL

Bursa Simitçiler ve Unlu Madde İmalatçıları Odası tarafından yapılan açıklamada simide zam yapıldığı duyuruldu. Buna göre zamla birlikte simit fiyatlarının 3 TL'ye, tereyağlı simit ise 3.50 TL'ye yükseldi.

Bursa Simitçiler ve Unlu Madde İmalatçıları Odası Başkanı Erdal Pınar tarafından yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Yaşadığımız süreç hepimizin malumu. Bir yandan salgın, bir yandan da kapanmalar sebebiyle esnafımız oldukça, zor günler geçiriyor. Buna ek olarak önemli girdilerimiz arasında yer alan hammadde (un, yağ, susam, tahin vb.) doğalgaz, su, elektrik ve asgari ücret artışları da yaşanılan bu sıkıntı' kat ve kat artırdı. Şöyle geriye dönüp baktığımızda simit fiyatının en son 29/01/2021 yılında 2.25 TL. olarak açıklandığını görüyoruz. Esnafımızın önünü görebilmesi için 03.12.2021 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere simit fiyatımızı 3.00 TL ve tereyağlı simit 3.50 TL olarak uygulayacağız. Ülke şartları ve esnafımızın yaşadığı bu süreçte vatandaşımızı da düşünülerek en makul bir fiyat ayarlaması yapılmıştır. İnanıyorum ki önümüzdeki günler hem ülkemiz hem de esnaf teşkilatımız için bugünden çok daha iyi olacak." 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.