SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da sessiz sokakların 'şarkıcı' fırıncısı

Bursa'da, Kovid-19 tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması sürecinde ekmek dağıtan fırıncı Sinan Şahin, işini yaparken şarkı söylediği görüntülerle fenomen haline geldi.

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2020 20:08
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2020 20:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Bursa'da sessiz sokakların 'şarkıcı' fırıncısı

Bursa'da, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması sürecinde sokaklarda ekmek dağıtan fırıncı Sinan Şahin, hem şarkı söyleyip hem de işini yapıyor.

Osmangazi ilçesi Soğanlı Mahallesi'nde ekmek dağıtırken şarkı söyleyen Şahin (28), vatandaşların bu görüntüleri sosyal medyada paylaşmasıyla bir anda fenomen haline geldi.

İşini severek yaptığını söyleyen Sinan Şahin, çalıştığı zamanları daha renkli hale getirmek için sokaklarda şarkı ve türküler seslendirdiğini belirterek, "Yıldız Tilbe hayranıyım ve 8 yaşında şarkı söylemeye başladım. Sosyal medyada görüntülerin paylaşıldığından haberim yoktu. Yine şarkılarımı mahalle arasında söyleyip ekmek satarken beni çekip sosyal medyaya koymuşlar. Bir anda tanınmış bir yüz haline geldim. Onlara çok minnettarım. Beni artık daha iyi tanıyorlar. Başka illerden bile arayanlar oluyor." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.