SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da Muşluların bayramlaşmasına yoğun ilgi

Bursa Muş İLDER ve Bursa Muş-Der tarafından düzenlenen geleneksel bayramlaşma törenine yoğun ilgi gösterildi.

Haber Giriş Tarihi: 15.08.2019 00:31
Haber Güncellenme Tarihi: 15.08.2019 00:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Bursa'da Muşluların bayramlaşmasına yoğun ilgi

Bursa Muş İLDER ve Bursa Muş-Der'de Geleneksel Bayramlaşma Töreni Bursa Muş İLDER ve Bursa Muş-Der tarafından düzenlenen geleneksel bayramlaşma törenine yoğun ilgi gösterildi.

Muş İli Kültür, Eğitim, Kalkındırma, Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği'nde (Muş İLDER) Kurban Bayramı dolayısıyla bir bayramlaşma programı düzenlendi. Programa çok sayıda protokol üyesi, belediye başkanları, siyasetçi, iş adamı, dernek üyeleri ve Muşlu vatandaşlar katıldı.

Journo'dan Özgür Bülbül'ün haberine göre, derneğin kültür evinde gerçekleşen programda ilk olarak söz alan Muş İLDER Başkanı Mehmet Veysi Tutkun, tüm katılımcıların bayramını kutladığını belirterek, Muş İLDER çatısı altında Türkiye'nin özetinin bulunduğuna dikkat çekti.

Muşluların Bursa'daki önemine de vurgu yapan Tutkun, bayramlaşmanın geleneklerindeki önemine değindi.

Tutkun'a Muşspor Forması Hediye Edildi

Tutkun'un ardından protokol üyeleri de birer selamlama konuşması yaptılar. Programda Muşspor'un efsane kalecisi Raşit Zozik tarafından Tutkun'a Muşspor forması hediye edildi.

Bayramlaşma programının ardından hatıra fotoğrafı çektirildi.

Bursa Muş-Der'de Bayramlaşma Töreni

Bursa Muşlular Eğitim Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nde (Bursa Muş-Der) bayramlaşma töreni düzenlendi.

Muş-Der yerleşkesindeki programda ilk olarak söz alan dernek başkanı Mahmut Asya, Muşluların Bursa ilindeki ekonomiye ciddi katkıları olduğunu söyledi. Hemşerilerinin; eğitim, gıda, hizmet ve turizm gibi sektörlerdeki önemine dikkat çeken Asya, memleket derneklerinin büyükşehirlerde önemli bir köprü vazifesi üstlendiğini söyledi.

Bursa'da dernek olarak çeşitli faaliyetlere öncülük ettiklerini paylaşan Asya, Muşlular için hizmet etmeye devam edeceklerini ifade etti.

Asya'ya Muşspor Forması Hediye Edildi

Programda Muşspor'un yaşayan efsanelerinden Raşit Zozik tarafından Bursa Muş-Der Başkanı Mahmut Asya'ya 49 numaralı bir forma hediye edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.