SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da iki tiyatro oyununda kahkaha tufanı

İki özel tiyatro tarafından Bursa'da sahnelenen "Yetersiz Bakiye" ile "Kadın Aklı Erkek Aklı" oyunları yoğun ilgi gördü. Ünlü oyuncuların sahne aldığı iki oyunda izleyiciler kahkahaya boğuldu.

Haber Giriş Tarihi: 14.01.2018 10:56
Haber Güncellenme Tarihi: 14.01.2018 10:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Bursa'da iki tiyatro oyununda kahkaha tufanı

Bursa'da iki özel tiyatro tarafından sahnelenen "Yetersiz Bakiye" ile "Kadın Aklı Erkek Aklı" oyunları yoğun ilgi gördü.

Tayyare Kültür Merkezinde sahnelenen "Yetersiz Bakiye" oyununu Murat Kürüz ve Murat Ergür yönetti.

Üç sezondur sahnelenen iki perdelik komedi oyununda insanların günlük yaşantılarından alıntılar ve hikayelerle kiracı ve ev sahibi ilişkileri mizahi bir dilde sahneye taşındı.

Başrollerini Hakan Yılmaz, Eylül Öztürk, Cengiz Şahin ve Ebru Kaymakçı'nın paylaştığı oyun sanatseverler tarafından beğeniyle karşılandı.

'Kadın Aklı Erkek Aklı'

Atatürk Kongre Kültür Merkezi'nde (Merinos AKKM) sahnelenen, Savaş Özdural'ın yönettiği ve ünlü isimleri yer aldığı 'Kadın Aklı, Erkek Aklı' adlı tiyatro oyunu, Bursalı sanatseverlerle buluştu.

Olaylara erkeklerin ve kadınların gözünden bakarak yorumlayan, konuşurken güldürmeye devam eden 'Kadın Aklı, Erkek Aklı' adlı tiyatro oyunu, Merinos AKKM Orhangazi Salonu'nda sahne aldı. Saba Tümer, Yosi Mizrahi, Aysun Metiner, Fatih Gülnar, Pelin Turancı ve Savaş Özdural sahnede bir araya geldiği oyunda, Bursalıları kahkahaya boğdu.

İki perdelik oyunda kadın ve erkeklerin farklı dilleri kullandığı, nasıl anlaşabildikleri esprili bir dille anlatıldı. ' saat süren oyun sonunda oyuncular Bursalı sanatseverler tarafından uzun süre alkışlandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.