SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da hava sıcaklığı düşecek, yağış gelecek

Hava sıcaklıklarının yarından cumartesiye kadar Balıkesir'de 14, Bursa ve Yalova'da 13, Çanakkale'de 8 derece azalması bekleniyor. Bursa'da cuma günü yağış bekleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2019 11:25
Haber Güncellenme Tarihi: 17.09.2019 11:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Bursa'da hava sıcaklığı düşecek, yağış gelecek

Güney Marmara'da hava sıcaklıklarının cumartesi gününe kadar 8 ila 14 derece azalacağı tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün tahminlerine göre, Bursa'da yarın 32 dereceye çıkacak en yüksek hava sıcaklığı, perşembe 30, cuma 24, cumartesi de 19 dereceye düşecek.

Havanın yarın az bulutlu, perşembe ve cumartesi parçalı bulutlu geçeceği Bursa'da, cuma günü sağanak yağış bekleniyor.

Balıkesir'de de hava sıcaklıklarında sert bir düşüş görülecek. Kentte yarın 34 dereceye yükselecek hava sıcaklığı, perşembe günü 30, cuma 22, cumartesi 20 dereceye gerileyecek. Hava yarın az bulutlu, takip eden 3 günde ise parçalı bulutlu geçecek.

Yalova'da da sıcaklıklarda 13 derecelik düşüş olacak. Bu kentte yarın 31 dereceye ulaşacak sıcaklık, perşembe günü 27, cuma 22, cumartesi 18 dereceye inecek. Havanın yarın parçalı, perşembe ve cumartesi az bulutlu seyredeceği Yalova'da, cuma günü için sağanak öngörülüyor.

Çanakkale'de sıcaklıklardaki azalma, Güney Marmara'nın diğer şehirlerine nispeten fazla olmayacak. Şehirde sıcaklıklar yarın ve perşembe günü 30, cuma ve cumartesi de 22 derecelerde seyredecek. Çanakkale'de havanın yarın az, diğer üç gün boyunca da parçalı bulutlu olacağı tahmin ediliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.