SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da Bülent Ersoy rüzgarı

Kültürkpark'ta yakın bir arkadaşının restoranın açılışına katılan ünlü sanatçı Bülent Ersoy'a hayranları yoğun ilgi gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 14.08.2015 22:39
Haber Güncellenme Tarihi: 14.08.2015 22:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Bursa'da Bülent Ersoy rüzgarı

Ünlü sanatçı Bülent Ersoy, Bursa'da açılışa katıldı. Kültürkpark'ta yakın bir arkadaşının restoranın açılışına katılan Ersoy'a, hayranları yoğun ilgi gösterdi. Restorana girerken kendisini alkışlayan hayranlarına selam vererek, teşekkür etti.

Davetlilerden arasında kendisine ayrılan özel koltuğa oturan sanatçı, gazetecilerin ve hayranlarının yönelttiği soruları cevapladı.

Kendisinin Bursalı olduğunu hatırlatan Ersoy, "Bugün buraya yakın bir arkadaşımın restoranının açılışına katılmak için geldim. Bursa'da olmaktan çok keyif alıyorum. Burada çok güzel anılarım var ve çok güzel şeyler yaşadım" dedi

Sohbetin devam ettiği sırada, kendisine eşlik eden ve aynı zamanda programın sunuculuğunu yapan Okay Karacan, 2 aylık bebeğini Ersoy'un yanına getirdi. Bu sırada küçük bebek Ersoy'un saçını çekti. Babasının bebeğine müdahale etmesine engel olan Ersoy, "Bırakın istediği kadar çeksin" diyerek karşılık verdi.

Ersoy, ayrıca hayranlarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi

.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.