SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da bir traktör kazası daha: 1 ölü, 1 yaralı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde dün, 2 kişinin ölümüyle sonuçlanan traktör kazasından sonra bir traktör kazası da Yenişehir ilçesinde meydana geldi. Traktörün devrilmesi sonucu bir kişi öldü, bir kişi yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 19.11.2017 18:32
Haber Güncellenme Tarihi: 19.11.2017 18:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Bursa'da bir traktör kazası daha: 1 ölü, 1 yaralı

Edinilen bilgiye göre Bursa'nın Yenişehir ilçesinde Diyarbakırlı mevsimlik tarım işçisi Osman Akbaş'ın (31) kullandığı 16 UF 117 plakalı karnabahar yüklü traktör, Mahmudiye Mahallesi'nde eğimli yolda direksiyon hakimiyeti kaybedilince devrildi.

Karnabaharları pazara götürürken devrilen traktörün altında kalan sürücü evli ve üç çocuk babası Osman Akbaş kaza yerinde hayatını kaybetti.

Traktörün römorkunda bulunan ve kolu kırılarak yaralanan kadın, 112 Acil Servis ekibince Yenişehir Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Osman Akbaş'ın ailesiyle oturduğu Mersin'den mevsimlik iş nedeniyle Yenişehir'e geldiği öğrenildi.

İnegöl'deki traktör kazasında iki kişi ölmüştü

Bursa'nın İnegöl ilçesinde dün dağa odun kesmeye giden 77 yaşındaki İlhan Sarıkaya ve komşusu 65 yaşındaki Tahir Demirel'in bulunduğu 16 16 CHC 35 plakalı traktör, kontrolden çıkarak uçuruma yuvarlanmıştı.

Yaklaşık 100 metrelik uçuruma yuvarlanan traktör, ağaca çarparak parçalara ayrılırken, İlhan Sarıkaya ve Tahir Demirel olay yerinde yaşamlarını yitirmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.