SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da beş gün etkili yağış var

Marmara Bölgesi'nde yarın, cumartesi ve pazar, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Yağış Bursa'da 5 gün boyunca yağış etkili olacak.

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2018 18:08
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2018 18:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Bursa'da beş gün etkili yağış var

Marmara Bölgesi, yarından itibaren batıdan başlayarak yeni yağışlı sistemin etkisine girecek. 

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, yarından itibaren batı bölgelerinde konuşlanacak alçak merkez ve atmosferin üst seviyelerindeki soğuk hava nedeniyle hafta başına kadar Marmara Bölgesi genelinde gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Marmara Bölgesi'nde, yarın, cumartesi ve pazar, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklenirken, hava sıcaklıklarında etkili olacak yağışlı sisteme rağmen önemli bir değişiklik olmayarak mevsim normalleri civarında seyredecek.

Meteoroloji, ani sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksamalar yaşanabileceği konusunda uyardı.

Bursa'da yağış uyarısı

Meteorolojiden alınan tahminlere göre, Bursa'da 5 gün boyunca yağışın etkisi altına giriyor. Bugünden başlamak üzere hava sıcaklığının 26 derecelere kadar gerilediği Bursa'da,gökgürültülü sağanak yağış belirli saatlerde etkisini gösterecek.

Hava sıcaklıklarında değişiklik olmayacak

Ankara, İstanbul ve İzmir'de üç gün (cuma, cumartesi ve pazar günleri) boyunca sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor. 

Yağışların İstanbul ve İzmir'de pazar günü sona ereceği, Ankara'da gelecek hafta boyunca görülmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklıklarında, yurtta etkili olacak yağışlara rağmen önemli bir değişiklik olmayacak, sıcaklık ülke genelinde mevsim normalleri civarında seyredecek. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.