SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da 31 araç birbirine girdi; 1 ölü 16 yaralı

Bursa-Ankara karayolunda, aralarında 2 yolcu otobüsünün de bulunduğu 31 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kişi öldü, 16 kişi yaralandı. Bir tırın deposundan yola akan mazotun neden olduğu iler sürülen kaza nedeniyle Bursa-Ankara karayolu 3.5 saat ulaşıma kapandı, kilometrelerce araç kuyruğu oluştu.

Haber Giriş Tarihi: 17.08.2018 20:39
Haber Güncellenme Tarihi: 17.08.2018 20:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Bursa'da 31 araç birbirine girdi; 1 ölü 16 yaralı

Alınan bilgiye göre, Bursa-Ankara karayolunun Mezit 7 mevkisinde öğleden sonra başlayan yağış nedeniyle 2 yolcu otobüsü 1 minibüs ile 28 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kişi öldü, 16 kişi yaralandı. Kazaya bir tırın deposundan yola dökülen mazorun neden olduğu ileri sürüldü.

Akan mazot nedeniyle kayganlaşan yolda kayan araçlar akordion gibi üstüste yığıldı. Savaş alanına dönen kaza bölgesine çok sayıda ambulans, itfaiye ve AFAD ekibi yönlendirildi.

Kazada, eşi Orhun Soylu yönetimindeki 38 GY 652 plakalı otomobilde sıkışan Mehtap Soylu (41), olay yerinde hayatını kaybetti. Söz konusu otomobilin kaymaya başladığı anda sürücünün araçtan atladığı öğrenildi. 

Bursa-Ankara karayolunun ana baba gününe döndüğü trafik kazasında 16 kişi yaralandı. İnegöl Devlet Hastanesine kaldırılan yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Kaza nedeniyle saatlerce trafiğe kapalı kalan Ankara-Bursa karayolunda uzun araç kuyrukları oluştu. Araçların kaldırılmaya başlanmasından sonra karayolu kontrollü olarak ulaşıma açıldı.

Kazaya karışan araçların iş makineleriyle kaldırılması çalışmaları geç saatlere kadar sürdü.

Zincirleme kazaya bir tankerden yola dökülen mazotun neden olduğu iddiaları üzerine inceleme başlatıldı.

Mezitler'deki zincirleme kazada araçlar domino taşı gibi birbirinin üzerine yığılarak hurdaya döndü

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.