SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da 15 Temmuz şehitleri anıldı

Bursa'da 15 Temmuz Şehitler Meydanı'na üzerinde 15 Temmuz'daki darbe girişiminde şehit düşenlerin fotoğraflarının bulunduğu ay yıldız şeklindeki platform kuruldu.

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2019 19:09
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2019 19:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Bursa'da 15 Temmuz şehitleri anıldı

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında, Bursa'daki 15 Temmuz Şehitler Meydanı'na üzerinde 15 Temmuz'daki darbe girişiminde şehit düşenlerin fotoğraflarının bulunduğu ay yıldız şeklindeki platform kuruldu.

Bursa'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla etkinlikler gerçekleştirildi.

Bursa Valiliğinin koordinasyonunda Büyükşehir Belediyesince Hamitler ve Pınarbaşı şehitliklerinde düzenlenen törenlerde, kabirlere karanfil bırakılarak dua edildi.

Pınarbaşı Şehitliği'ndeki anma törenin ardından basın mensuplarına açıklama yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, şehitleri anmak, vatana bağlılığı artırmak amacıyla bazı etkinlikler gerçekleştirdiklerini söyledi.

Aktaş, "15 Temmuz, bu devletten rütbe almış, makam almış ama bu devlete ihanet etmiş bir grubun, özellikle FETÖ mensuplarının yaptığı, birlik beraberliğimize kasteden, başka ülkelerinin boyunduruğuna girmemizi önceleyen bir kalkışmaydı. O akşam her kesimden insan bir araya geldi. O yüzden 15 Temmuz çok anlamı ve değerli." dedi.

Törenlere Vali Yakup Canbolat da katıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.