SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa CHP'de ilk İl Başkan adayı Erol Gülmez

CHP Bursa Örgütü'nün şubat ayında yapılacak olan Olağan İl Kongresi'nde İl Başkanlığı için adaylığını ilk açıklayan isim Erol Gülmez oldu.

Haber Giriş Tarihi: 14.12.2019 12:07
Haber Güncellenme Tarihi: 14.12.2019 12:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Bursa CHP'de ilk İl Başkan adayı Erol Gülmez

ZAFER OPSAR / BURSAPORT

Kongreler sürecinde olan CHP'de Bursa İl Başkanlığı için ilk aday belli oldu. CHP eski İl Sekreteri Erol Gülmez önümüzdeki şubat ayında yapılacak CHP Bursa İl Kongresi'nde İl Başkanlığı'na adaylığını ilk açıklayan isim oldu.

CHP İl Başkanlığı'nda düzenlediği basın ile adaylığını açıklayan Erol Gülmez, "Bursa'yı almak için, yönetmek için yola çıkıyoruz. Ortak akıl ve sağduyu ile önce güçlü bir muhalefet olacağız, ilk seçimde de Büyükşehir'i alacağız. Bunun için hep beraber ve kavga etmeden ne gerekiyorsa yapacağız." dedi.

Basın toplantsının başında kısa bir açıklama yapan CHP İl Başkanı Hüseyin Akkuş, mahalle delege seçimlerinin tamamlanarak ilçe kongrelerinin başladığını söyledi. Akkuş, kongrelerde aday olanlara başarılar diledi.

CHP tarihinde alışılmamış bir şekilde ilk defa il kongre delegeleri belli olmadan il başkanlığına adaylığını açıklayan kişi olduğunu belirten Erol Gülmez, şunları söyledi:

"Hiçbir pazarlık içinde olmadık ve olmayacağız. Biz örgütümüz sağduyusuna güveniyoruz. Örgüt ve tüm üyelerin iradesine ipotek koymadan, pazarlıklar yapılmadan yola çıktık. İşte bu yüzden ilçe kongreleri dahi başlamadan CHP Bursa İl Başkanlığına adaylığımı açıklıyorum. Bu vesile ile güzel şehrimizin 17 ilçesinde kongrelere katılacak tüm başkan adaylarına eşit mesafede olduğumu bir kez daha belirtiyor, bu demokrasi şöleninde hepsine başarılar diliyorum.

Biz ufkun ötesini gören, genç, dinamik, tertemiz pırıl pırıl bir kadro ile yola çıkıyoruz. Örgütün istediği değişimi gerçekleştirmek için yola çıkıyoruz. Bursa'yı almak için, yönetmek için yola çıkıyoruz. Ortak akıl ve sağduyu ile önce güçlü bir muhalefet olacağız, ilk seçimde de Büyükşehiri alacağız."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.