SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa Büyükşehir'den çevreci çantalar

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 'Öğrenci Toplulukları Başkan Aktaş ile Kahvaltıda Buluşuyor' temalı toplantıda öğrencilere kitap hediye etti. Aktaş, çevre konusundaki hassasiyeti vurgulamak adına kitap dağıtımı sırasında geri dönüşümden elde edilen çantaları kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 06.01.2019 19:19
Haber Güncellenme Tarihi: 06.01.2019 19:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Bursa Büyükşehir'den çevreci çantalar

Türkiye'de çevreye zararlı plastik poşetlerin kullanımının azaltılması faaliyetlerine Bursa Büyükşehir Belediyesi de geri dönüşümlü çanta kullanımıyla katıldı. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Atatürk Kongre Kültür Merkezi'nde (Merinos AKKM) gerçekleştirilen 'Öğrenci Toplulukları Başkan Aktaş ile Kahvaltıda Buluşuyor' toplantısında bin 200 öğrenciye kitaplar armağan etti. Aktaş'ın öğrencilere kitap verirken tercih ettiği geri dönüşümlü çantalar ve üzerinde yazan. "Çocuklarınızın yarın söz sahibi olmasını istiyorsanız, daha bugünden onlara iyi kitaplar hediye edin" cümlesi dikkat çekti.

Programa katılan Uludağ Üniversitesi bilim, kültür sanat, mesleki ve spor toplulukları üyesi öğrenciler, Aktaş'a öğrencilere verdiği destekler ve eğitime ve çevreye duyarlılığından dolayı teşekkür ettiler. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.