SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa basınının bir kaybı daha

Bursa basınının emektar gazetecilerinden Mehmet Ali İncioğlu (66) kanser tedavisi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2018 15:22
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2018 15:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Bursa basınının bir kaybı daha

Bursa basınının emektar gazetecilerinden Mehmet Ali İncioğlu bir süredir tedavi gördüğü kanser hastalığına bağlı olarak durumunun ağırlaşması sonucu hastaneye kaldırılarak yoğun bakım servisinde tedavi altına alınmıştı.

Tüm çabalara karşın kurtarılamayan Mehmet Ali İncioğlu, yarın (16 Temmuz Pazar) Hürriyet Soğukkuyu caminde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Soğukkuyu Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlanacak.

Mehmet Ali İncioğlu kimdir?

Mehmet Ali İncioğlu 1952 yılında Bursa'da doğdu. Osmangazi Akşam Ortaokulu'nu bitirdi. Aynı yıl Millet gazetesinde mesleğe başladı. Daha sonra Haber (Tayan ailesinin), Bursa Hakimiyet, Ak Ajans, Doğru Hakimiyet, Olay, Uludağ, Kent, Hayat, Marmara gazetelerinde muhabir, foto muhabiri ve teknik sekreter, editör olarak çalıştı.

2003-2005 tarihleri arasında Bursa Gazeteciler Cemiyeti'nde İdari Müdür olarak görev alan BGC üyesi Mehmet Ali İncioğlu evli ve bir çocuk babasıydı.

Bir ay önceki kayıp

Bursa basınının emektar gazetecilerinden Olay Gazetesi muhabiri Oktay Kayalar da, 12 Haziran'da kanser tedavisi gördüğü hastanede 49 yaşında yaşamını yitirmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.