SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa basınının bir acı kaybı daha

Bursa basınında spor muhabirliği ile tanınan gazeteci Orhan Can (sağda) geçirdiği kalp krizi sonucu 54 yaşında hayatını kaybetti.

Haber Giriş Tarihi: 30.09.2017 10:25
Haber Güncellenme Tarihi: 30.09.2017 10:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Bursa basınının bir acı kaybı daha

Bursa medyasında spor muhabirliği ile tanınan gazeteci Orhan Can(54) geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Geçtiğimiz salı günü geçirdiği kalp krizi nedeniyle Yüksek İhtisas Hastanesi'ne yoğun bakımda tedavi altına alınan Orhan Can, dün gece beyin damarlarında oluşan pıhtı nedeniyle yaşama gözlerini yumdu.

Orhan Can'ın cenazesi Zafer Mahallesi'ndeki Zafer Camii'nde bugün öğle namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra Baruthane Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlandı. Can'ın cenaze törenine ailesi, yakınları ve çok sayıda meslektaşı ile kuzeni şarkıcı Fettah Can katıldı.

Bursaspor Kulübü de Orhan Can'ın vefatıyla ilgili başsağlığı mesajı yayınladı. Mesajda; "Bursa spor basınının değerli isimlerinden olan Orhan Can'ın vefat haberini üzüntü içerisinde öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum Orhan Can'a Allah'tan rahmet, kederli Can ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz." denildi.

1 Mart 1963 tarihinde Bursa'da doğan Orhan Can, gazeteciliğe 2000 yılında Bursa Hakimiyet Gazetesi'nde spor muhabiri olarak başladı. Bursa'daki çeşitli yerel gazetelerde ve haber ajanslarında spor muhabirliği yapan Orhan Can, sporun yanısıra magazin muhabirliği de yapmıştı.

Sürekli basın kartı sahibi olan Orhan Can evli ve bir kız babasıydı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.